Valmis

28.5.2018

Hellurei, pitkästä aikaa! Täällä puhuu tuore, kesäkuussa valmistuva kulttuurituottaja. Sain kuin sainkin opintoni toukokuussa päätökseen, eli tehtyä tänä keväänä pistetilille viimeiset 45 op! Se yhdistettyinä töihin on kuitenkin kostautunut monessa, ihan alkaen omasta sosiaalisesta elämästä aina jaksamiseen ja hyvinvointiin asti. Viimeisen parin kuukauden ajan myös sosiaalisen median elämäni on sijainnut lähinnä Instagramissa (@katrimaattanen) ja henkilökohtaisessa Facebookissa. Onneksi nyt tämä kaikki on takana päin, vaikkakin tämän kaiken jälkeen kroppa sanoi itsensä irti ja makaan tällä hetkellä sängyn pohjalla ihan kamalassa flunssassa...

Kesäkuun 18. päivä olen virallisesti kulttuurituottaja ja se on ihan superjännää, koska tuntuu, että olisin vasta viime viikolla istunut pääsykokeissa. Ja nytkö pitäisi olla jo valmis?!


Kesän ohjelmanumerona on ennen kaikkea rentoutua, tehdä niitä asioita mistä nautin, lomailla (!!!), mökkeillä, tehdä töitä, syödä jokaisena aurinkoisena päivänä jätskiä ja matkustella. Elo-syyskuun vaihteessa meitä kutsuu lempikohteeni Los Angeles, enkä voisi olla siitä enemmän innoissani! Päätin myös, etten aio ajatella pidemmälle tulevaisuuteen esimerkiksi työjuttuja ennen syksyä. Olen rentoutumiseni ansainnut, kiitos ja kuitti :D

P.S. Toivon myös alkukesästä keksiväni, että mitä tekisin tämän blogin kanssa.

Mitä teille kuuluu?? ♥

4 kommenttia:

 1. Onneks olkoon koulusta!! Nyt voit onneks ottaa rennosti ja nauttia kesästä :) toivottavasti jatkat blogia, on mukava lukea sun tekstejä! Aurinkoista kesää ja ps. ihana mekko kuvassa, oot niin nättinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja samoin ihanaa kesää sinne! :)

   Poista
 2. Hip hei, täällä saatiin kans omasta tradenomin tutkinnosta vihdoin opinnot päätökseen ja nyt on helppo hymyillä! Hyvä me!! :)

  Tosi syvältä, että sairastuit, mutta selkeästi kroppa ilmoittaa sulle että nyt on sitten pakko levätä ja ottaa rennosti. Tsemppiä paranemiseen, kyllä se siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, ihan huikean paljon onnea sinne myös!!! <3 Ja joo, älä... Nyt on kaks viikkoa kestäny tää voimaton olo ja yskä, saisi jo mennä ohi. Onneks päivä päivältä helpottaa!

   Ihanaa kesää sulle <3

   Poista