Huhtikuun 2018 suosikit

3.5.2018

Pariisin matka
Huhtikuun ehdoton kohokohta oli ihana, viisipäiväinen matka yhdessä äitin kanssa Pariisissa. Lähdin matkaan tosi väsyneenä, mutta loppupeleissä meillä oli ihana matka. Tehtiin, nähtiin ja rentouduttiin. Ostettiin aivan liikaa Ladureen lakritsimacaronseja (best of the best!), nautittiin +28 helteestä, halailtiin, höpöteltiin ja istuskeltiin puistossa. Tsekattiin tietty nähtävyydetkin, joista Eiffel oli edelleen aivan yhtä vaikuttava kuin edellisellä Pariisin reissullani. Ennen kaikkea oli ihan kullanarvoista saada viettää 5 päivää yhdessä oman äidin kanssa - se on valitettavasti nykypäivänä aika harvinaista, näin "ruuhkavuosia" eläessä.


Oppari valmistui (ainakin melkein)
Huhtikuun viimeisenä päivänä napautin menemään viimeisen version opinnäytetyöstä oppariohjaajalleni, jee! Vielä sieltä varmaan tulee ne viimeiset kommentit, joiden perusteella fiksaan työn lopullisesti kuntoon viikonloppuna, mutta selkeästi voiton puolella ollaan. Edelleenkään ei opparistressi ole nostanut päätään, enemmänkin kapasiteettia kuluttavat loput puuttuvat opintopisteet, mutta nekin on tällä hetkellä jo melkein plakkarissa. Pikkuhiljaa voin siis myöntää itselleni ja muille, että oikeasti valmistun tänä keväänä! Tähän asti en ole uskaltanut, koska olen välillä vähän taikauskoinen :D


Vappumunkit (ja vappupallo!)
Vaikka en ole kummoinenkaan vappuihminen, sain tänä vuonna päähäni leipoa vappumunkkeja! Joskus muutama vuosi sitten niitä tehtiin ja ihan hyvällä menestyksellä. Tänä vuonna mentiinkin sitten monen mutkan kautta, kun ei oltu hankittu mittaria öljyn lämpötilan tsekkaamiseen, mutta lopulta kovan tuskan takaa muodostui kasa munkkeja. Joita ei sitten haluttukaan enää siinä vaiheessa oikeastaan syödä, kun koko prosessi oli niin pitkä ja rasvankäryinen. Hah. Onneksi jo seuraavana päivänä maistui, niin ei mennyt hukkaan! Perinteinen vappupallo täytyi myös käydä ostamassa, ja tänä vuonna valinta osui donitsiin, josta on haukkaistu pala pois ;)


Kevään paras ajatus
Valmistumisen lähestyessä olen alkanut tuntea aikamoista painetta siitä, että täytyisi olla superhienossa ja kovapalkkaisessa oman alan duunissa viimeistään kesän lopussa. Koko kevään olen asiaa päässäni pyöritellyt, pohdiskellut niitä omia unelmia ja tavoitteita ja todennut, ettei tässä ole mikään kiire. Haluan seuraavat vuodet mennä vain ja ainoastaan oma jaksaminen ja oma hyvä olo edellä - aivan sama, mitä kukaan muu siihen sanoo! Haluan miettiä rauhassa, minkälaista työtä haluan tehdä ja miten sellaiset tavoitteet saavutan. Kolmivuotisen koulu+työ-rupeaman jälkeen haluan myös levätä. Kesä ja kolmen viikon lomat kauppaduunissa kuulostaa tällä hetkellä aika ihanalta.

Miten teidän huhtikuu sujui? :)

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan kuuloinen tuo teidän Pariisin reissu! Me ollaan ensi viikolla menossa Tallinnaan ihan vain yhdeksi yöksi, mutta super ihanaa kun pääsee viettämään kunnolla aikaa oman äidin kanssa :)

    VastaaPoista