Paris Dream Outfit

5.4.2018

Alle kahden viikon päästä nautiskellaan äitini kanssa Pariisin kevätauringosta. Toivottavasti jossain kahvilassa istuen, nenän edessä patonkia, macaronseja ja jääkylmää kokista… Sää näyttäisi olevan tuolloin jo 15 asteen molemmin puolin, eli ennen lähtöä pääsen vielä purkamaan kaapeista esille kevätvaatetta, ihanaa!

Aiemmin olen pakannut matkoille aina ihan hirveästi vaatteita ja loppujen lopuksi päätynyt useimmiten käyttämään vain muutamaa samaa vaatekappaletta. Erityisesti rantalomilla. Nyt olen viisastunut, ja alkanut pakkaamisia suunnitellessa pohtia myös kokonaisia asuja – näin itse matkakohteessa ei kulu aikaa vaatteiden pohtimiselle. Silti haluan pakata aina tiiviisti, ja usein matkustankin pelkillä käsimatkatavaroilla, jos kyseessä on vain 3-4 päivän matka. Silloin lentokentillä ei tarvitse olla niin aikaisin, eikä laukkuja joudu odottelemaan hihnalta. Nyt ollaan reissussa kuitenkin viisi päivää ja päätettiin äitini kanssa ottaa matkaan yksi yhteinen matkalaukku. Sitten on ainakin shoppailuille tilaa, mikäli jotain kivaa tulee eteen!

Postaus sisältää tuotesijoittelua, mutta linkit eivät ole komissiolinkkejä.

Tummansininen jakkutakki / Vaaleanpunainen crossbody-laukku / Ketjukoristeiset tohveliballerinat / Mustat farkut / Puuvillainen raitaneule / Vaaleanpunainen epäsymmetrinen neule / Pilkullinen pusero

Kokosin pienen inspiraatiokollaasin siitä tyylistä, mitä haluaisin pakata Pariisiin mukaan. Jokaisen näistä vaatekappaleista voisin haluta omaan kaappiin. Vähän mua kyllä houkuttelisi myös tuo Espritin ihanainen, tosi Pariisi-henkinen jakkutakki. Täytyy katsoa, josko sen vielä kotiuttaisin ennen matkalle lähtöä. ;)

Vaikka sää on ”jo” sen +15 astetta, vaihtelee lämpötila kuitenkin mahdollisen tuulen ja sateen mukana paljonkin, eli ajattelin keskittää pakkaussuunnitelmat kerrostettaviin vaatteisiin, jotka sopii kaikki keskenään yhteen. Haluan pakata matkalle mustaa, valkoista ja pilkkua, ja koska ollaan menossa Ranskaan, ei raitojakaan voi unohtaa! Joko 15 asteessa tarkenisi tohvelikengillä? Sellaiset on olleet mun lempikengät jo viimeiset kaksi kesää, joskin Vagabondin versiot on aktiivisessa käytössä jo hieman kärsineet…

Miten te pukeudutte 15 asteeseen??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti