Maaliskuun 2018 suosikit

3.4.2018

Jäiset viinirypäleet
Helmikuussa meni niin överiksi herkkujen kanssa, että maaliskuussa yritin pikkaisen pistää jarrua pohjaan ja etsiä karkille, pullalle ja jätskille korvikkeita. Yksi niistä oli syväjäädytetyt viinirypäleet ja ai että, miten hyviä ne onkaan! Koostumus muistuttaa tyyliin sorbettia, ja pienikin annos riittää, koska rypäleet on loppupeleissä aika makeita. Onhan näissäkin sokeria, mutta varmasti rypäleet on ravintoarvoiltaan parempi valinta kuin karkkipussi.


Oppari alkuun
Maaliskuussa sain vihdoin opparin alkuvaiheen käyntiin oikein kunnolla. Tapasin tilaajani, käytiin vähän yhdessä läpi koko projektia ja laitettiin myös tutkimukseeni liittyvä kyselylomake lentoon. Vastauksia keräsin kuun loppuun asti, nyt onkin sitten aika aloittaa se hc-analysointi ja -kirjoittaminen... Palautus on 8. toukokuuta, please wish me luck.

Musta laatikko
Kävin Kansallisteatterissa katsomassa Helsingin Sanomien Musta laatikko -esityksiä, joista yksi oli tuon rakkaan aviomieheni. Tätä harjoiteltiin yhdessä kotona monen monta iltaa, loppupeleissä jo ennen esitystä olin kuullut Juuson tekstin ainakin 15 kertaa! :D Olin kuitenkin niin ylpeä, kun sain vihdoin nähdä hänet varsinaisella lavalla, vetämässä tekstin vielä sata kertaa paremmin. Myös muut esitykset oli tosi hyviä tänä vuonna, ei voi kuin nostaa hattua!


Opintopisteiden ropinaa

Sain lähes kaikki viimeiset normikurssit pakettiin ja pisteet tipahti tilille. Enää puuttuu 5op portfoliokurssi ja yksi 5op itsenäinen projekti, tuon opparin lisäksi tietty. Itsenäistä projektia olen tainnut täällä muutamin sanoin lyhyesti sivuta, mutten sen tarkemmin selittää. Rakennan siis tällä hetkellä ystäväni Marin yritykselle verkkosivuja ja luon hänelle myös markkinointisuunnitelman tulevaisuutta varten. Tosi kiva projekti, vaikka aika onkin vähän kortilla opparin, portfoliokurssin ja töiden kanssa. Onneksi oon ihan hyvä sauhuttelemaan tota kalenteria ;)

Rento ote bloggaamisessa
Varmasti se on näkynyt myös teille päin, että en ole hetkeen ottanut mitään stressiä bloggaamisesta. Olen postannut juuri sen verran kuin on kiireiden keskellä ehtinyt ilman, että karsin lepoajasta. Ja se on toiminut! Innolla odotan valmistumista, jonka jälkeen blogille vapautuu ihan valtavasti aikaa, jos tätä haluan jatkaa ja edelleen tehdä. Opiskelu syö niin paljon vapaa-aikaa paitsi fyysisesti, vielä enemmän henkisesti, kun aina olisi jotain raportteja tai esseitä kirjoitettavana... Kesäkuun jälkeen kaikki töiden ulkopuolinen aika on vapaa-aikaa, jiihaa! ♥

2 kommenttia: