Inspiration Blog Awards 2018

15.4.2018

Eilen juhlittiin Helsingin Kattilahallilla tämän vuoden Inspiration Blog Awardseja, jotka vaikuttajamarkkinointitoimisto Indieplace vuosittain järjestää. Mä olin harmillisesti päivällä töissä joten olin matkassa vähän nuutuneena. Iltapäivällä kipitin työvuoron jälkeen kovalla vauhdilla kotiin hetkeksi lepäämään, iskemään uudet meikit naamaan, kihartamaan hiukset ja vetämään mekon niskaan. Sitten jo lähdettiinkin matkaan ystäväni Annen kanssa.

En ehtinyt uhrata hirveästi ajatuksia omalle lookille, ja oli helpotus nähdä paikan päällä, että eri tyylien skaala oli tosi vaihteleva. Osa panosti ihan hulluna, osa oli ilmestynyt paikalle farkuissa. Oman mekkoni kaula-aukko oli melko syväänuurrettu (mulla ei ole tainnut koskaan olla noin syvää kaula-aukkoa!) ja onnistuin tiputtamaan sen sisälle ruokaa nautiskellessa tarjolla olleista vegaanisista miniannoksista, jotka sisälsivät kaikenlaista pientä, putoavaa murua. Meikäläisen juhlaeleganssi taas huipussaan…


Viimeistään gaalassa huomattiin Annen kanssa, että ollaan tosi, tosi kiinnittyneitä niihin vanhoihin blogeihin, eikä enää helposti omaksuta luettavaksi mitään uusia blogeja. Ennen voittajien julkistusta kaikissa kategorioissa julkistettiin kolme finalistia, ja useimmiten ei edes tiedetty noita finalisteja, tai ainakaan kaikkia heistä. Se tosin johtunee myös siitä, että joukossa oli myös pelkkiä tubettajia tai snapchattaajia, kun itselle taas blogit on se tutuin seurantakanava.

Tavallaan hienoa, että uusillekin blogeille tulee tilaa ja mahdollisuuksia osallistua ja voittaa, ja ettei palkintoja pokaa aina vain ne samat, vuosia tutut vaikuttajat. Silti harmitti joidenkin ”isompien” ja pitkäikäisten ammattibloggaajien puolesta, ettei finalistisijoitustakaan tipahtanut, vaikka se olisi ollut täysin ansaittua. Puolensa kaikella siis!


Meillä jäi Annen kanssa ilta lyhyeen, mä kun olin tosi väsynyt töistä ja kumpaakin koski jalkoihin ja selkään, kun Kattilahallissa istumapaikat olivat todella vähissä. Joskus näinkin päin, oli hauska palata illanvietosta kotiin jo puoli kaksitoista ja aamulla herätä virkeänä kuin peipponen! ;) Tänään ohjelmassa on opparin raakaversion viimeistelyä sekä koulun portfoliojuttuja, molemmat täytyy meilata opettajalle ennen kuin huomenna lennähdän Ranskaan hieman irtautumaan näistä koulukiireistä. ♥

Haluaisin myös piipahtaa vielä Hullareilla nauttimassa viimeisen päivän kuhinasta, mutta vähän epäilen, ettei tuo rakas mieheni ole ihan samalla kannalla… Täytyy alkaa kosiskelemaan.

Ihanaa sunnuntaita kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti