Kevään 2018 hot or not

12.3.2018

Kevättunnelmia jatkaen ajattelin pohdiskella läpi parit tänä keväänä tapetilla olevat trendit ja jakaa mielipiteeni siitä, onko ne mun mielestä kuumaa kamaa vai jotain, mitä en välttämättä itse hankkisi. Jakakaa tekin ihmeessä omat mielipiteenne tuolla kommenttiboksin puolella, näistä on hauska aina käydä keskustelua :D

Eiköhän aloiteta, ensin superkivoista trendeistä...

DEFINITELY HOT:


Jättikorvikset on tänä keväänä yksi näkyvimmistä trendeistä. Ainakin mun kaveripiirissä joka toiselle on yhtäkkiä ilmestynyt isoja killuttimia korviin! Myös kauppojen koruhyllyt oikein notkuu niistä, eli nyt on varaa mistä valita, ja isojen korvisten rakastajia hellitään. Ostoslistalla on itsellekin jotkut täydelliset yksilöt, mutta mulla on niille kovat vaatimukset. Korvisten täytyy olla ajattomat ja siksi väriltään neutraalit ja oikeastaan yksiväriset. Niiden täytyy myös olla kevyet, ettei koko korva venähdä... Vielä se täydellinen pari tulee vastaan! (vasen kuva, oikea kuva)


Sävy sävyyn -asut ihastuttivat erityisesti joitain viikkoja sitten, kun seurailin New Yorkin muotiviikoilla nähtyjä katutyylejä. Ajatuksena sävy sävyyn -puku ehkä jopa kauhistuttaa, erityisesti jos kyseessä ei ole musta, mutta lopputulos on kaikkea muuta. Kunnon bosslady-tyyli, varsinkin tuo oikeanpuoleinen! (vasen kuva, oikea kuva)


Vyölaukut on ihan supersöpöjä, jos ne on vaan tarpeeksi pieniä, yksinkertaisia ja neutraalin sävyisiä. Erityisesti reissussa ja kaupungilla on kiva jättää kädet vapaaksi ja kuljettaa mukana vain ne oleelliset tavarat. Ehdoton ei kuitenkin kunnon kasari- ja ysärityylisille versioille :D Aina muuten tulee mieleen vyölaukuista hands free belt satchel Tedin tyyliin, hohhohhooo... (vasen kuva, oikea kuva)


Samettipinnat sisustuksessa, niitä on kyllä kuolailtu oikein ajan kanssa. Erityisesti sykähdyttää vaaleanpunainen ja turkoosi sametti, ja olenkin hankkinut meidän muutaman vuoden vanhan turkoosin villamaton pariksi sohvalle varovaisesti vaaleanpunaisen samettityynyn. Täydellinen yhdistelmä, ah. (vasen kuva, oikea kuva)VERY MUCH NOT:


Kissamaiset Matrix-aurinkolasit näyttää kyllä coolilta joillain tyypeillä, mutta myös epäkäytännölliseltä, kun niitä aina näkee vain laskettuna nenän päälle. En myöskään usko, että tämä aurinkolasimalli imartelee kovin monia kasvoja, varsinkaan meikäläisen pallopäätä... Jotain pientä eleganttia vibaa niissä on, mutta nope, en itseni kohdalla lämpene näille "nopeille". (vasen kuva, oikea kuva)


Vyölaukut pääsi kummallekin listalle, oikeanlaisen yksilön kanssa nimittäin saa olla aivan helkutin tarkkana...
(vasen kuva, oikea kuva)


Keltainen väri on ihastuttanut monia kavereitani tänä keväänä erityisesti sisustuksessa, ja onhan se kaunis ja pirteä, mutta en vielä toistaiseksi sille itse antaudu. Keltainen on oikeastaan aina ollut mulle vähän nou-nou, paitsi tosi, tosi kylmänä versiona sitä on joskus meillä näkynyt sisustustyynyissä kotona. Semmoinen lämmin auringonkukankeltainen ei kyllä nappaa, muuta kuin auringonkukkina. Ja narsisseina! (vasen kuva, oikea kuva)


Pyjamatrendi ei ole muistaakseni koskaan aikaisemmin miellyttänyt mun silmää, eikä se tee sitä tänäkään vuonna. Ylipäätään en lämpene missään kodin ulkopuolisessa vaatetuksessa kiiltäville kankaille, sillä kalliskin satiini näyttää mun mielestä usein halvalta. (vasen kuva, oikea kuva)

Toivottavasti näistä ei kukaan pahoita mieltään! Itseni tuntien vetelen toukokuussa ulkona keltainen pyjama päällä, Matrix-laseissa ja Aku Ankka -vyölaukku vyötäröllä killuen :D

8 kommenttia:

 1. Mitä ihmeitä nuo ulkopyjamat on, apua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Tykkään noiden vaatekappaleiden malleista, mutta kangas voisi olla eri ja kokonaisuus ilman noita kanttinauhoja :D

   Poista
 2. Ahhaaha, mä en kestä toi vika kappale. Nauran täällä ääneen ku kuvittelen ton lookin :DD

  VastaaPoista
 3. Aika samoissa fiiliksissä mennään, mutta siirrän omalle HOT- listalle kyllä tuon keltaisen :D Tälläisiä postauksia on aina kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! :) Ja tuo keltainen on kyllä kiva kaikilla muilla paitsi mulla!

   Poista
 4. Tollanen byjama-asu on melkein hankittava, ihan vaan säväyttämään :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo! Nyt kun oon sitä kauemmin tän postauksen myötä tuijotellut, se ei näytäkään enää niin kamalalta.... Jaiks.

   Poista