Helmikuun 2018 suosikit

1.3.2018

Uudet pesukoneet
Aikamoista meikäläisten tuuria, mutta sekä astianpesukone että pyykinpesukone hajosivat melkein yhtä aikaa, vain parin viikon erotuksella toisistaan. Eipä siinä, onneksi ollaan säästäväisiä ihmisiä ja pystyttiin heti säästötilin turvin tilaamaan uudet. Nyt on ihana nautiskella hyvin toimivista ja hyvää pesutulosta tekevistä kapineista, alkaa meikäläinen pyykkivihaajakin tykätä pyykinpesusta tämän myötä :D


Ihonhoito
Aloitin tammikuun lopussa uuden ihonhoitorutiinin, ja se on jo helmikuun aikana alkanut kantaa hedelmää. Aikaisemmin olen pessyt ihon vain yhdellä aineella ja jättänyt sen siihen (kosteuttaminenkin on ollut sattumanvaraista). Nyt olen putsannut ihon ensin 1 tai 2 aineella joka ilta, siihen päälle taputellut kasvovettä ja ollut lintsaamatta kosteusvoiteesta. Aamuisin olen putsannut ihon vielä misellivedellä, taputellut kasvovedellä ja lisännyt kosteusvoiteen imeytymään ennen meikkiä. Niin, ja olen vihdoin alkanut myös kuoria ihoa kaksi kertaa viikossa, siitäkin on tullut lintsattua aikaisemmin ihan liikaa. Tällä systeemillä on epäpuhtaudet ja couperosaihonkin punotus ja epätasainen väritys vähentynyt huomattavasti, eli aikaisempi ongelmaiho onkin ollut vaan hoidon puutteessa... Hups. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :D

Koulu etenee
Enää noin 11 viikkoa ja kaikki kouluhommat pitäisi olla tämän tutkinnon osalta kokonaan paketissa, ihan hullua. Multa puuttuu vielä oppari, 2 kokonaista kurssia, 1 itsenäinen projekti ja tämän jakson taloushallinnon lopputentti jne., mutta sitten sitä ollaankin jo valmiita. Ja uskon kyllä, että pystyn tuon kaiken tekemään seuraavan 2,5 kuukauden aikana! Jiihaa.

Neulonta
Muistatteko, kun lokakuun suosikeissa uhosin aloittaneeni neulomisen uudelleen? No, eihän siitä mitään tullut. Otin uuden yrityksen nyt helmikuussa, ja kokonaisen neljän epäonnistuneen yrityksen jälkeen sain kuin sainkin eilen, helmikuun viimeisenä päivänä, tehtyä ensimmäisen täydellisen sukan! Siis se onnistumisen tunne, huhhuh. Nyt pitäisi vielä onnistua tekemään toinen samanlainen perään. But I can do this shit!


Ihana työfiilis
Koko helmikuun mulla on vallinnut töissä ihan superhyvä fiilis! Mun työkaverit on niin ihania, ettei työ edes tunnu työltä, ja vaikka kaupanala on helmikuussa aina tavallista hiljaisempaa, on sen korvanneet mukavat asiakkaat.

Ruotsin risteily
Käytiin Juuson kanssa kuun puolivälissä Ruotsin risteilyllä ja dallailtiin päivä Tukholmassa. Vaikka laivat alkaa olla monelle aika kliseitä nykyään, on ne mulle edelleen ihania kokemuksia. Aikuisiällä on tullut käytyä niin harvoin, etten ole päässyt kyllästymään, ja mulle nuo risteilyt on yleensä ennen kaikkea shoppailumatkoja ja rentoutumista ruoan parissa. Siis sen perinteisen alkoholin huuruisen ryyppyreissun sijaan. Ei niissäkään toki mitään vikaa, jos niistä tykkää! ;)

Koti tyhjenee
KonMaritus on vihdoin loppusuoralla! Viimeiset pari vuotta olen halunnut jotenkin tyhjentää tätä kotia, koska inhoan tavarapaljoutta ja rakastan avaruutta, ja nykyisessä kodissa on maailman surkeimmat säilytystilat sekä asunnon sisällä että ullakolla. Siivoaminenkin olisi mielekkäämpää, kun sitä ei tarvitsisi aloittaa hujanhajan olevien tavaroiden keräämisellä. Juuso taas haluaisi säilytellä paljon kaikenlaista, joten ollaan etsitty sitä kultaista keskitietä yhdessä. Pikkuhiljaa ollaan lähestymässä sitä kumpaakin miellyttävää lopputulosta ja sitä myöten alkaa toivottavasti olla fengshuit kohdallaan, aaah.

8 kommenttia:

 1. Ihania juttuja! Voisitko tehä noista naaman pesuaineista juttua? :) Olis hyvä ku itellä samantapanen iho ja en oo viä löytäny niitä "the tuotteita". Ja kyllä ne villasukat sieltä valmistuu, ite tein jouluks 15 paria sukkia kaikille lahjaks. Kyllä sitä vaan oppii tekeen vaikka en määkä ennen tota urakkaa osannu tehdä.. :D elokuussa alotin tosin, että oli hyvin aikaa opetella. Nyt vähäks aikaa menny into sukkien tekemiseen, mut nyt aion taas kaivaa puikot esiin ja alottaa sukkien tekemisen jämälangoista! Mikäs sen parempaa ku pistää sarja pyöriin ja kutoo peiton alla sukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voisin kyllä varmaan tehdä, kiitti toiveesta :) Ja hui, 15 paria!! Vähän cool :D Alotin nyt tekemään Juusolle kun sain noi omat valmiiks, oon kyllä nopea tekemään mut kädet menee ihan kramppiin, hah. Mullakin puikot viuhunu täällä nimenomaan sarjaa katsellessa <3

   Poista
 2. Tsemppiä loppurutistukseen koulun kanssa. Täällä eletään samaa tilannetta eli oppari ja lopputentti yhdestä kurssista vielä rutistettava. Sitten kauan odotetut tutkintopaperit käsiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tsemppiä sinne kanssa, kesällä ollaan VALMIITA!

   Poista
 3. Mistäs mäkin saisin ton intohimon kodin tyhjentämiseen, nimimerkillä yrittänyt sitä jo jonkin aikaa, mutta aika huonoin tuloksin :D Ehkä se vaan on pikkuhiljaa aloitettava, ja laitettava samaksi aikaa stoppi kaikelle uudelle krääsälle :D

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lukemaan ton KonMarin, siitä saan ainakin itse aina vaan uutta puhtia sillon kun ei inspaa :D Mulla auttoi myös just se, että stoppasin pari vuotta sitten turhan krääsän oston (ennen ostelin koko ajan jotain). Jostain syystä silti tavaraa vaan riittää, en voi kuin kuvitella miltä meillä näyttäis jos edelleen ostelisin kaikkea samalla tavalla kun vuosia sitten, jaiks... Mun unelma on se, että mulla olisi vain ne tavarat, mitä päivittäisessä käytössä tarvitsen, mutta toisaalta ei se tällaiselle tunteelliselle ihmiselle voi olla koskaan todellisuutta, kun tavallaan haluaa sitten edes jonkin verran säilöä muistoja.

   Tsemppiä, kyl se inspis sieltä vielä tupsahtaa <3

   Poista
 4. Pystyn vähän samaistumaan tuohon ihonhoitojuttuun. Mulla on kyllä ollut ihonhoitorutiini monta vuotta, mutta se on uudistunut tosi hitaasti eikä ole ihmeellinen. Pari kolme vuotta sitten ihosta tuli pintakuiva ja kesti jonkin aikaa että tajusin sen. Noloa myöntää, mutta mulle oli myös uusi juttu se, että kasvovesiä on myös kosteuttavana :'D Mieleen oli jääneet vain teininä käytetyt kasvovedet. Nyt onneksi pääsin tutustumaan Madaran kosteuttavaan kasvoveteen, joka kyllä tekee ihmeitä. Se myös rauhoittaa ihoa. Misellivesiin tutustuminen on myös tehtävälistalla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis hei kuule täällä ihan sama juttu, mulla on kanssa ysärin lapsena iskostunut takaraivoon se, että kasvovedet on muka aina alkoholia sisältäviä ja enemmän huono kuin hyvä asia iholle :D Nyt olin ihan ihmeissäni, kun otin sen taas käyttöön, että miten paljon onkaan nuo aineet kehittyneet ja siitä oikeasti taitaa olla apuja.

   Misellivesi on best, voin vain suositella <3

   Poista