Throwback Thursday: Asuja, joita edelleen pukisin

8.2.2018

Omasta tyylistä bloggaamisessa parasta on ehdottomasti se, että vuosien kasaantuessa pääsee todistamaan oman tyylin ja tyylitajun kehittymistä ja muuttumista. Usein vanhat asut aiheuttaa vuosien päästä aika major häpeää, mutta on sieltä mahdollista bongata niitä hyviäkin hetkiä! :D Itseasiassa nyt kun selailin vuoden 2013 asuja, alkoi harmittaa se, että olen jotenkin päästänyt irti siitä hauskuudesta omassa tyylissä lähes kokonaan.

Kaapista ei löydy enää puudelibleiseriä eikä kirkkaanoranssia sambamekkoa, vaan se on nykyään huomattavasti tylsempi. Ehkä siksi pukeutuminen ei ole kiinnostanut enää niin paljoa viime vuosina? Tämä täytyy ehdottomasti korjata, sillä 100% omaa persoonaa kuvastavissa vaatteissa sitä viihtyy parhaiten ja on oma itsensä. En ehkä enää halua niin sekalaista tyyliä kuin esimerkiksi näissä kuvissa, mutta haluan jotain hauskan, ajattoman ja tyylikkään välimaastosta. Who knows what it is mutta sitä kohti aion ehdottomasti lähteä.

Kokosin tähän postaukseen muutaman edelleen silmää miellyttävän asun vuodelta 2013! En pistäisi hanttiin pukeutua näihin uudelleen tänäkin päivänä, joskin en ehkä osaisi niitä enää yhdistellä ihan samaan tapaan, vaikka samat vaatteet kaapista löytyisivätkin (kaikki eivät löydy). Jatkossa ehkä poimisin yhden räikeämmän efektin per asu ja yhdistäisin sen enempi neutraaleihin vaatekappaleisiin ja asusteisiin - entisen sekasorron sijaan...


Vasemman puoleisen asun vihreine farkkuineen voisin pukea itseasiassa päälle vaikka heti tänään, niin kiva se on! Harmillisesti kyseisestä asukokonaisuudesta kaapista löytyy enää tuo Wangin laukku.

Oikeanpuoleisessa asussa viehättää tuo graafinen hame, tykkään edelleen tosi paljon samanhenkisistä yksityiskohdista muuten simppeleissä vaatteissa. Kaapista löytyy edelleen tuo villakangastakki ja tuo laukku.


Tuo vasemman puoleinen musta haalari oli mun lempivaate varmaan putkeen jonkun 3 vuotta. Olisi varmasti ollut pidempäänkin, mutta luovuin siitä itku silmässä siksi, ettei se enää painonnousun myötä mahtunut päälle :( Parhaat neljä euroa, mitä olen kirppikselle kuluttanut! Kaapista löytyy enää tuo laukku.

Hauska kirppisbleiseri, mitä tuli tosin käytettyä vain muutaman kerran. Tästä asusta kaapissa on edelleen ainoastaan tuo laukku.


Vasemmanpuoleisen asun kengät mullistivat monet asukokonaisuudet, mutta en nyt muista, onko ne kirppiskassissa vai Mikkelissä varastossa. Punaiset farkut oli tuolloin pop, kuten ne taitaa olla jokaisena syksynä ja talvena. Kaapista löytyy edelleen tuo Marimekon Tasku ja (ehkä) nuo kengät.

Tästä asusta fiilaan eniten mun kapeita kasvoja ja skarppia polkkaa :D Napa-asu ei onnistuisi enää tänä päivänä, heh.


Vasemmanpuoleisesta upeasta maksimekosta en ole raaskinut vielä luopua vaikka se on mulle liian pieni. Ihan vaan siltä varalta, että saankin painon putoamaan heti kun sen nostattanut opiskelustressi valmistumisen jälkeen katoaa (yeah right). Se on upein mekko minkä ikinä olen omistanut, ja väreiltään niin ajaton! Bleiserin olen myynyt koska koko jäi pieneksi, ehdottomasti voisin hankkia uuden burgundyn bleiserin tuota aukkoa paikkaamaan.

Oranssit asukuvat taitaa olla meikäläisen 22-vuotissynttäreiltä! Tuo mekko oli ihana kirppislöytö. Sadly mikään asun osista ei enää löydy kaapistani.

Nopeana tulkintana vaatekaapin tylsistymiseen on vaikuttanut eniten painon nousu ja se on kyllä väärin!! Oon aina ollut tosi stressilihoaja, ja paino on ollut opiskelun aloittamisesta asti koholla. Suapi nähdä, onko tuo vain sattumaa vai ihan muuta sitten kun valmistun ja sen stressin pitäisi loppua... Joka tapauksessa täytyy ottaa pieni ryhtiliike vaatekaapin kanssa ja selvittää, mistä Katri vuonna 2018 pitää ja mistä ei!

8 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus! :) Tuli villi postausidea,mites olisi samanlainen postaus niistä asuista joita ei ehdottomasti laittaisi enää tänäpäivänä päälle? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo mietin ihan samaa :D Katsotaan, jos vielä jostain löydän niitä (nämäkin oli jo kaivamisen takana kun tiedostoja kadonnut vanhasta blogista) ja jos kehtaan, haha.

   Poista
 2. Monta ihanaa asua ja vaatekappaletta kyllä näidenkin kuvien joukossa! Mullakin on vaatekaappi tylsistynyt huomattavasti vuosien varrella, mikä on toisaalta ihan hyväkin omassa tapauksessa :D Nyt pitäisi täydentää kaappia vähän harkitummilla valinnoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama homma täällä! Pitäisi selventää itselle että mistä pitää eniten ja mitä kaappi oikeasti kaipaa :)

   Poista
 3. Sama täälläkin, parissa vuodessa on tullut muutama kilo lisää niin puoli vaatekaappia kiristää vyötäröltä :( Pitäisi varmaan ottaa projektiksi pieni inventaario!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :( Tosi harmillista, ettei enää moni ihan lempparivaate mahdu päälle. Mulla ainakin on sit se henkinen dilemma että luovunko niistä ja ostan uusia tilalle vai pidänkö ne säilössä perinteiseen "laihdutushousu"-tyyliin. En kuitenkaan haluais säilyttää mitään, mitä en käytä...

   Inventaariot otetaan kumpikin än-yy-tee-nyt!

   Poista
 4. Heissan kaunokainen! Valitsin sun blogin mun lemppareiden joukkoon linkkaa blogisi -postauksesta! <3 https://www.stoori.fi/reettakristiina/linkkaa-blogisi-top-5/

  VastaaPoista