Q&A-vastauksien aika

3.2.2018

Kiitos edelliseen postaukseen tulleista tsempeistä! Heti, kun sai ajatukset purettua tekstiksi ja välitettyä ne teille, olo lähti kummasti helpottumaan. Täytyisi vaan muistaa tosiaan se, että tämä blogi on mulle ainakin vielä toistaiseksi harrastus, eikä siitä pidä ottaa turhia kierroksia ja paineita. Varsinkin, kun samalla vielä opiskelen täysipäiväisesti ja teen samalla tosi paljon töitä. Kiitos, kun muistutitte mua siitä! ♥ Rennommalla otteella eteenpäin :)

Nyt on aika postailla vastaukset teidän esittämiin kysymyksiin, ja ne tulee tässä!

Uskotko että voisit vielä asua pidemmän aikaa ulkomailla, vai tuntuuko siltä että Suomi on se oma paikka?
- Tällä hetkellä Suomi tuntuu 150% hyvältä, mutta en tietenkään vielä voi sanoa, etten koskaan muuttaisi ulkomaille. Jos esimerkiksi Juusolle tulisi joku mahtava työmahdollisuus ulkomailla, pakkaisin heti kimpsut ja kampsut ja lähtisin innolla mukaan. Tällä hetkellä omasta puolesta mulle riittää kyllä matkustamisen mahdollisuus - on aina ihana palata kotiin, ja rakastan kaikkia meidän eri vuodenaikoja (paitsi Helsingin versioita niistä).

Onko maata/kaupunkia minne et missään nimessä haluaisi matkustaa?
- Dubai! Kaikessa komeudessaan ja visuaalisuudessaan se sinänsä houkuttaa, mutta se on vielä nykypäivänä (?!?) niin vastenmielisen epäeettisesti rakennettu ja orjuudella pyörivä kaupunki, etten halua osallistua sen tukemiseen millään lailla. Kaikkien maiden historia on yleensä jossain määrin ruma ja epäoikeudenmukainen, mutta se, että Dubai on rakennettu niin kyseenalaisella työvoimalla vielä nykypäivänä, on mun mielestä ihan käsittämätöntä. Ja mitä enemmän paikka vetää turisteja, sitä enemmän samantapaisia paikkoja rakennetaan uusia, jälleen epäilyttävissä olosuhteissa. Jonnekin historialliseen, vanhaan paikkaan voisin samoille seuduille mahdollisesti matkustaa, muttei sekään ole listani kärkipäässä lähimainkaan.


Mikä on sun ikävin/tylsin reissukokemus tähän asti ja miksI?
- Hmm. No ainakin se, kun myöhästyttiin kerran lentokoneesta liikenneonnettomuuden takia! :D Asuin silloin vielä Lontoossa, ja oltiin sieltä käsin menossa Italiaan viideksi päiväksi, mutta onnettomuus motarilla aiheutti tuntikausien ruuhkan. Nähtiin meidän kulkupelistä käsin, kun meidän kone nousi kiitoradalta ilman meitä. Olo oli ihan sanoin kuvaamaton ja tosi outo. Päädyttiin sitten viettämään Lontoossa se aika ja tuhlaamaan kaikki Italiaan suunnitellut matkarahat, onneksi matkavakuutus korvasi. Toinen oli tämä viime marraskuussa sattunut lentojen peruuntuminen, josta voi lukea lisää täältä!

Jos sulla olis kuukausi aikaa ja rajattomasti rahaa, millasen reissun tekisit?
- Kanada + Jenkit, ehdottomasti! Ensin Kanadaan rakkaan ystävän luokse, sen jälkeen joko Kaliforniaan tai New Yorkiin. Tai Alaskaan, se on kiehtonut mua siitä asti kun telkkarista tuli Teoria miehistä -sarja :D

Ootko ajatellut jossain vaiheessa tehdä blogiin videoita?
- On se käynyt muutamaan otteeseen mielessä. Videoita tuli joskus tehtyä vanhan blogin puolelle, mutta en tiedä, kestäisinkö enää katsoa itseäni puhumassa kameralle :D Toisaalta, eihän niitä videoita itse katsota. Täytyy siis pitää tämä idea mielessä, mutta siihen asti keskityn kuvaamaan videoita Insta Storiesin puolelle @katrimaattanen, siellä kandee seurailla :)


Onko sulla blogin kanssa tavoitteita vai onko tämä vain leppoisa harrastus?
- Se vaihtelee. Välillä otan tämän 150% harrastuksena, välillä taas elämäkriiseillessä mietin, että jospa blogin kautta avautuisi uusia mahdollisuuksia. Kunnon avautuminen aiheesta löytyy täältä...

Missä tapasitte Juuson kanssa?
- Lukiossa, reilut 10 vuotta sitten :) Juuso kirjoitti syksyllä tänne blogin puolelle postauksen meidän tapaamisesta, se löytyy täältä!

Mitä meikkipohjaa käytät?
- Käytän jauhemaista BareMineralsin Blemish Remedyä silloin kun haluan vain kevyttä peittoa, esimerkiksi vapaapäivinä asioita hoitaessa kaupungilla. Parempaa peittoa ja siistimpää meikkiä tarvitessa käytän Lumenen Matte Foundationia.

Mitä hajuvettä käytät, tai käytätkö hajuvesiä? :)
- Käytän yleensä melkein aina Lancomen Tresor Midnight Rosea, mutta nyt sain joululahjaksi Juusolta Guccin Bloom-tuoksun, joka on myös aivan ihana. Kaapista löytyy myös muita, mutta noita kahta eksyy kaulalle useimmiten!


paita Tiger of Sweden
hame Esprit
nilkkurit Dinsko
laukku Rebecca Minkoff
korvikset Glitter

Kiitos hauskoista kysymyksistä, niihin oli kiva vastailla! :) Täytyy joskus laittaa sama pystyyn uudelleen! Kuvituksena asukuvat parin viikon takaa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vastauksista! :) Mulla on ihan samat ajatukset Dubain suhteen, en voi ymmärtää miten niin monelle se tuntuu olevan täysin ookoo matkakohde! Mua ei myöskään kiinnosta muut samankaltaset ns. upouudet kaupungit, mieluummin menisin jonnekin jossa on historiaa nähtävillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis todellakin! Mua kiinnostaa kyllä Arabiemiraatit, mutta ehkä suuntaisin ensisijaisesti tosiaan jonnekin Abu Dhabiin tms. muuhun historiallisempaan enkä niin "keinotekoiseen" paikkaan. Ymmärrän toisaalta Dubain kohteen helppouden: kohtuullinen lentoaika, aina hyvä sää, mukavat ja siistit ja turvalliset oltavat. Ja onhan siellä tosi hienon näköistä, kuvista päätellen, eli kerran olisi siisti päästä näkemään tässä elämässä! Mutta silti, itseä vaan kaihertaa tuo Dubain historia :/ Ehkä me voidaan suunnata sinne sitten mummeleina, kun sillä on jo ainakin meidän elämän pituinen historia? :D

      Poista