Vikat 45 opintopistettä, täältä tullaan!

15.1.2018

Viikonloppu tuli vahingossa pidettyä blogilomaa, mutta täällä ollaan taas! Viimeisen kuukauden ajan oon saanut nauttia pelkästään työnteosta, ja erityisesti on tullut painettua paljon iltavuoroja. Mahdollisesti siksi tänään oli tosi, tosi vaikea päästä taas koulumoodiin ja heti aamulla istahtaa taloushallinnon tunnille :D Tyylikkäästi myöhästyin (onneksi vaan 2 minuuttia ja ihka ensimmäistä kertaa koko amk-aikana, muistaakseni) ja olin ihan pihalla koko kolmituntisen, vaikka yleensä tällaiset matikkapohjaiset asiat on mun juttu. Syytän tästä yleistä koko pään vallannutta duunimoodia, olo on nimittäin ollut koko lukuvuoden ajan vähän koulusta irtaantunut.

Tein kaikki loppusyksyn kurssit itsenäisenä, jolloin tavallinen luennoilla istuminen pääsi unohtumaan kokonaan. Mun on koulussa välillä hirveän vaikea istua paikallaan ja kuunnella ilman että ajatukset harhautuu, aina pitää keksiä käsille tekemistä, piirrellä jotain paperiin tms. Pitäiskö opetella kunnolla neulomaan, se varmaan auttais keskittymään? Mutta onneksi joissain kursseissa on tarjoutunut mahdollisuus itsenäiseen suoritukseen, se sopii mulle opiskelutyylillisesti hyvin.


Joka tapauksessa, nyt kuitenkin ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni tässä keskittymisessä, koska jos haluan valmistua kevään päätteeksi, mun pitää saada rekisteriin vielä kauhistuttavat 45 opintopistettä... Mutta motivaatiota löytyy, eli ainakin yritän! :) Onneksi on vain melko kiinnostavia kursseja jäljellä, tää taloushallintokin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta kunhan vain pysyttelen sen imussa mukana. Ja jos keväästä tuntuu tulevan liian rankka, siirrän valmistumisen syksyyn itseäni soimaamatta - simple as that.


Jos kuitenkin pitäisi valita, valmistuisin mieluummin nyt alkukesästä kuin pimeään syksyn aikaan: haluan järjestää kunnon valmistujaisbileet, kunnon kesäisessä juhlamekossa ja bailata lämpimän kesäyön aamun tunneille asti! Ja haluan viettää vapaan kesän ilman varmaa tietoa siitä, mitä syksyllä on edessä. Joulukuussa ihmisillä on aina viikonloput täynnä ohjelmaa ja joulusuunnitelmia, ja silloin on kylmä. Eli yksi mun motivaattoreista tähän 45 opintopisteen raivosuorittamiseen on kesä :D


pusero H&M
farkut Esprit
maiharit Vagabond
laukku Rebecca Minkoff

Summasummarum, oon tehnyt paljon töitä ja nyt alkoi koulu. Tässä muuten ainoat tänä viikonloppuna napsitut asukuvat, hööh. Yleensä kuvataan 2-3 kuvat silloin kun ollaan Juuson kanssa yhdessä vapaalla päiväsaikaan (= viikonloput), koska arkena se ei vaan onnistu. Silti kuitenkin kaikkia asukokonaisuuksia joita kuvataan, mä myös oikeasti käytän kuvauspäivänä tai olen käyttänyt kuluneella viikolla :) Harmillisesti seuraava mahdollisuus kuvaamiseen taitaa tulla vasta ensi viikonloppuna.

Tykkään kovasti harmaiden farkkujen yhdistämisestä värikkäisiin yläosiin, kokonaisuus tuntuu itsestä raikkaalta :) Mitä mieltä te olette? Oon käyttänyt viime aikoina tosi paljon huulipunaa, ja näitä kuvia katsoessa huomaa, että kyllä se vaan tuo kasvoihin ihan uutta väriä - tähänkin asuun olisi sopinut tumma viininpunainen, jota meinasin itseasiassa huuliin ensin jo sipaistakin... Dääm!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! ♥

4 kommenttia:

 1. Ihana asu, tosiaan jotenkin niin raikkaan oloinen! Tsemppiä alkaneeseen lukukauteen, 150 % tahti kuulostaa aika tiukalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, onhan se, mutta halu valmistua on vielä tiukempi!

   Poista
 2. Tsemppiä viimeiseen puristukseen - kesä on aika hyvä motivaattori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino :) Niinpä, parempaa ei olekaan!

   Poista