Tammikuun 2018 suosikit

31.1.2018

Granaattiomenan siemenet
Vihdoin opettelin avaamaan tämän ihanaisen hedelmän ilman, että koko keittiö näyttää sen jälkeen teurastamolta! Tämän uuden supertaidon innostamana tammikuussa tuli vedettyä varmaan kymmeniä granaattiomenoita, ne siemenet kun sopii lähes mihin tahansa ruokaan, suolaisesta makeaan.

Vitanallet
Nyt on kuulkaa meikälikka oppinut vihdoin napsimaan vitamiinit, joka ikinen päivä! Törmättiin Verkkokaupassa näihin hauskoihin nallekarkki-vitamiineihin ja herranjestas, noi on ihan kun nallekarkkeja söis. Tekee tiukkaa syödä vain se kaksi kappaletta päivässä, on nimittäin vähän enemmän kilohintaa kun oikeilla nallekarkeilla :D Mutta jos oot yhtä huono muistamaan vitskuja kun minä, suosittelen näitä. 120 kappaleen purkki taisi maksaa 15 euroa, ja aikuisen päiväannos on kaksi nallea. Aamun aloitus karkeilla on mulle sopiva tyyli ♥


Boulderointi
Käytiin toissailtana Juuson kanssa ihka ensimmäistä kertaa ikinä kokeilemassa boulderointia ja ei hitsi, miten siistiä se oli! Pääsin tosin ylös asti vain niissä 4-radoissa ja olin kankea kuin käki, mutta oli hauska päästä kokeilemaan pitkästä aikaa jotain uutta. Paikoin tuli vastaan korkeanpaikankammokin :D Silti pakko mennä joskus uudelleen, ihanasti huutaa lihakset tällä hetkellä hoosiannaa jo pelkästään tätä läppäriä naputellessa...

Leikkokukat
Ostan jostain syystä leikkokukkia syksyisin tosi paljon vähemmän kuin keväisin, mutta nyt on taas kukkia ollut meillä pariin otteeseen. Ensin tulppaaneja ja sitten vuokkoja. Ai että, miten ihanaa fiilistä ne tuo kotiin pelkällä läsnäolollaan!

Opiskeluelämä raiteilleen
Tammikuun alussa päätin pitää elämä raiteilleen -päivän, jolloin pyhitin kalenteriin kokonaisen päivän roikkuneiden asioiden hoitamiselle. Oikeasti siihen onneksi meni vain aamupäivä, mutta siitä suurin osa hurahti kouluelämän suunnitteluun. Tein päätöksen yrittää valmistua kesäkuussa eli vuoden etuajassa (edelleen tosin odotan vahvistusta opparitilaajaltani, jaiks...) vaikka sitä ennen pitää vielä tehdä 45 opintopistettä. Aikataulutin kaiken kuitenkin valmiiksi kalenteriin, joten eiköhän tämä onnistu!


I can do this shit -fiilis!
Koko syksyn ajan olo oli jotenkin lannistunut, ja tuntui, ettei mistään meinaa oikein tulla mitään. En tiedä onko se lisääntyvä valo, D-vitamiini, toisen työn lopetus vai tuo opiskeluiden järjestely, mutta nyt olo on ollut sairasteluista huolimatta valtavan paljon energisempi kuin aikaisemmin. Jee, I'm back!!

6 kommenttia:

 1. Hahah, I can do this shit -fiilis on ihan paras :D Joskus se aina iskee ja silloin yleensä saan vaikka mitä aikaiseksi! Joskus tosin se fiilis menee melko nopeasti ohi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä! Hitto kun se kestäis vaikka edes kokonaisen viikon, mitä kaikkee sitä saisikaan aikaiseksi :D

   Poista
 2. Hauskoja noi vitamiininallet :-D Pitäisi ehkä itsekin ostaa tollasia, koska oon vaan niin huono syömään vitamiineja ! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ne on ihan best of the best! :D

   Poista
 3. Oon pitkään miettinyt maistuuko nuo Vitanallet hyviltä ja nyt sain vastauksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Ihan kun nallekarkkeja söis :D

   Poista