Tällä viikolla

22.1.2018

Töissä. Tällä viikolla mulla on edessä neljä työvuoroa, kaksi arkena ja kaksi viikonloppuna (jes, sunnuntailisät!) Joulualet alkaa pikkuhiljaa hiipua, mutta edelleen varsinkin viikonloput, iltapäivät ja illat on kiireisiä ja täynnä asiakkaita. Edelleen ihmiset tekee hyviä löytöjä aleista, mutta on myös ihanaa meille myyjille, kun alkaa tulla vähän uuttakin sesonkia myyntiin ja esille.

Helmikuussa alkaa sitten se kaupanalan hiljaisin kausi, siksi olen tehnyt nyt niin paljon töitä varastoon nyt 4-6 vuoroa viikossa. Helmikuussa ehdin vihdoin pistää kaikki voimavarat kohti koulua!


Koulussa. Lähiopetusta mulla on tällä viikolla vain kahtena päivänä, toinen on opparisemmaa ja toinen taloushallintoa. Sen lisäksi kotihommia on sitten joku 12328937 kirjoitettavaa sivua, eli niin paljon kun vain jaksan ja ehdin tehdä. Olo on aika voimaton kaikkien deadlinejen edessä, mutta vain siksi, että en ole vielä tehnyt kaikista palautettavista töistä mitään listaa. Kaikki itsenäisten etäkurssien ohjeistukset makaa mulla toistaiseksi koskemattomina sähköpostissa, bad me.

Eli tämän viikon haaste onkin avata Excel, avata kaikki tehtäväohjeistukset kaikista lähi- ja etäkursseista, ja iskeä tehtävät dediksineen taulukoksi. Siitä on sitten hyvä lähteä putkessa tekemään palautusjärjestyksessä kaikkea.


Vapaa-ajalla. Luulen, että tämä viikko on aika koulupainotteinen vapaa-ajan puolesta, mutta tiistaiksi olen sopinut pitkästä aikaa treffit ihanan ystäväni Riikan kanssa. Riippuen kouluhommien toteutetusta määrästä, ajattelin viikon ainoana vapaapäivänä eli keskiviikkona suunnata Sipooseen äitin luokse varmaan puoliltapäivin. Menen viemään äitille netistä hänelle tilaamani mekon ja tietty istahtamaan valmiiseen ruokapöytään, hehe.

Sunnuntain vaalipäivänä suunnataan Juuson kanssa äänestämään ennen mun työvuoroa, ja tietty käydään niiden välissä vielä meidän perinteisillä vaalisubeilla. Ainiin, ja mun pitää löytää uusi koukutussarja Netflixistä, kun katsoin Modernin perheen tänä aamuna loppuun, nyyh. Tai no en ihan loppuun, mutta sen määrän, mitä sitä Netflixissä oli tarjolla. Jos on ehdotuksia mistään n. 20-minuuttisia jaksoja sisältävästä hauskasta komediasarjasta, antakaa palaa kommenttiboksiin. Koska Netflix on mun vapaa-aika.

Tämän etukäteisen viikkokatsauksen myötä, ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! ♥


P.S. Miten ihania on nämä vuokot, joita Juuso eilen mulle osti? Vielä kun ne kaikki aukeaa, oih.

3 kommenttia:

 1. En tiiä onko nää Suomen Netflixissä näkyvissä mutta jos on niin The End of The F***ing World oli huippu! Siinä tosin on vaan joku kymmenisen jaksoa joten se meni ihan liian nopeesti :D The Good Place on myös koukuttava.
  Alotin vasta eilen Inside No. 9 -sarjan, mutta vaikuttaa tosi hyvältä kans. Se on tosin aikas brittihuumoria eli ei ehkä kaikkien mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onkse se, missä se poika haluaa murhata sen tytön, jonka kanssa hengailee? Oon kattonu pari kertaa sen trailerin, mutten oo saanut aikaiseksi katsoa vielä :D Kiitti vinkistä! Täytyy tutustua noihin muihinkin, brittihuumori kyllä välillä uppoaa :) Kiitos <3

   Poista