Spring 2018 Travel Plans

24.1.2018

Olen perinteisesti edellisten blogien puolella tehnyt lyhyen katsauksen puolivuosittain siihen, mitä reissuja meillä on tulossa ja mitä matkasuunnitelmia mielessä. Nyt on aika tämän kevään katsauksen, joka tosin on hieman viime vuosia suppeampi - säästetään tällä hetkellä syksyn mahdollista isompaa reissua varten!

Helmikuu: Tukholma

Vajaan kolmen viikon päästä suunnataan Juuson kanssa 5,5 vuoden tauon jälkeen yhdessä Tukholmaan, perinteiselle pe-su-risteilylle. Ja ihan totta, yhdessä ollaan oltu laivalla viimeksi syksyllä 2012, hassua. Meitsi tykkää edelleen perinteisestä laivamatkailusta buffeteineen kaikkineen, ja Tukholma on aina vaan niin ihana kaupunki! En malta odottaa, mutta onneksi viikot kuluu ihan hirveää vauhtia, kun on paljon töitä ja koulua. Noin kuuden tunnin maissaolon aikana haluan fiilistellä kaupungin tunnelmaa, käydä Åhlensilla ja Lagerhausilla sekä käydä herkuttelemassa joko Hawaii Pokessa tai Jensens Bofhusissa.Huhtikuu: Pariisi


Suunnataan äitini kanssa huhtikuussa viideksi päiväksi Pariisiin. Äiti ei ole koskaan käynyt siellä tai Ranskassa muuallakaan, joten ostaa päräytin meille synttärilahjaksi lentoliput. Tästä matkasta huikean tekee se, että äitin synttäreitä vietetään nimenomaan matkan aikana, eli päästään kilistelemään sille Pariisin keväästä nauttien! Reissattiin viime vuonna yhdessä Tukholmaan, ja vuonna 2015 Roomaan - tässä on meidän seuraava tyttömatka, jota en malta odottaa.

Touko-kesäkuu: ?


Ollaan vähän pohdittu Juuson kanssa jotain matkaa toukokuulle tai kesäkuulle, mutta toistaiseksi ei uskalleta mitään varata, kun mun valmistumisaikataulu on vielä niin epäselvä, eikä kesälomatoiveitakaan ole kummankaan työpaikalla vielä kerätty. Kovasti houkuttaisi lähteä alkukesästä jonnekin reissuun, mutta yhtä mieleiseltä tuntuisi jäädä juhannuksesta suoraan lomalle, ja viettää kerrankin se vuosia haaveiltu pidempi aika mökillä rentoutuen.
Jää nähtäväksi!

Onko teillä mitään reissuja keväälle varattuna? :)

6 kommenttia:

 1. ihania matkasuunnitelmia! :-) itse olen lähdössä kroatiaan heinäkuussa! se on ollut jo pitkään yks mun unelmakohteista joten odotan tosi innoissani. ei ehkä ihanteellisin ajankohta (siellä saattaa olla muutama muukin heinäkuussa ja vähän kuuma...) mutta se sattu olemaan ainoa sopiva ajankohta. oon kuitenkin niin innoissani et etin puhelimen taustakuvaksiki kuvan jostain kroatian rannasta :D onko sulla mitään vinkkejä kuumuuden sietoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, Kroatia on ollut munkin matkakohdelistalla jo kauan, enkä vieläkään ole siellä käynyt! No mutta hei ainakijn saatte lämpöä ja aurinkoa kerrakseen :D Mekin oltiin viime vuonna Albaniassa, kun asteita oli +37 ja +40 välillä koko viikko.

   Mun paras vinkki kuumuuden sietoon on vaan juoda ihan pirkuleesti vettä. Se on auttanut mua monessa 40-asteen lämmöissä, kroppa on kuin itsestään sopeutunut lämpöön kun on vaan nesteyttänyt tarpeeksi. Ja nyt puhutaan siis todella, todella monesta litrasta vettä. Ja tietysti peittää pää ja olkapäät auringolta.

   Toivottavasti teille tulee ihana matka <3

   Poista
 2. Oi Pariisi on aivan ihana paikka 😍 Mulla edellisestä Tukholman reissusta on jo ainakin seitsemä vuotta, sinne on päästävä jossain välissä taas! Muuten keväällä on ohjelmassa ainakin Tallinna, Itävalta ja Pietari - en malta odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo <3 Oon käynyt Pariisissa vuonna 2014 mutta vain pikaisesti, kiva mennä nyt uudestaan ja vähän pidemmäksi aikaa. :)

   Vitsit sulla on kivoja suunnitelmia! Itävaltaan haluaisin mäkin uudelleen, oon käynyt siellä joskus pienenä, mutta eihän siitä oo mitään muistikuvia. Pakko nostaa se takaisin matkalistalle, kiitos kun muistutit ja ihania reissuja sulle <3

   Poista
 3. Kivan kuuloisia suunnitelmia! :) Mä oon kevään vaihdossa Chicagossa, joten kevään matkasuunnitelmat on täällä pyörimistä: tällä hetkellä tiedossa on pidennetty viikonloppu Seattlessa ja spring break Floridassa (ehkä vähän kliseistä, mutta kait se on koettava, hah). Ennen Suomeen paluuta toukokuun lopussa/kesäkuun alussa toteutan vielä yhden unelman ja menen New Yorkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, sulla on ihan huikeet suunnitelmat!! Ja siis todellakin, kliseet on just parhaita asioita bucket listillä, haluaisin kamalasti päästä itsekin kokemaan kaikki tollaiset jenkkien perinteet :D Seattle on mun haaveilulistalla ollut vuosia, toivottavasti pääsen mäkin sinne joskus <3

   Ihania reissuja sinne!

   Poista