Meidän uusivuosi ja vuosipäivä

2.1.2018

Nyt on uudetvuodet ja vuosipäivät juhlittu, molemmat tosi rauhallisissa merkeissä. Olin sunnuntaina alkuiltaan asti töissä, ja mun osalta uusivuosi meni sen jälkeen vain kotisohvassa avokadohodarien ja lohitapaksien kanssa. Mä en oikein perusta uutenavuotena ja vappuna baariin ja ulos menemisestä, kun kaikkialla on jonoja, kylmää ja ihmiset on nappailleet alkomahoolia vähän turhankin reilusti. Mieluummin käyn ulkona joinain ei-suurina juhlapäivinä, ja himmailen nämä juhlapäivät kotosalla tai sitten kotibileissä :)

Juuso piipahtikin kaverin pippaloissa muutaman tunnin verran, mutta töiden jälkeen mä en jaksanut evääni liikauttaa ees sinne, hehe. Oon ihan surkimus, tiedän! Musta on tullut vanhenemisen myötä hirveän mukavuudenhaluinen, ja en uskalla edes kuvitella, millainen erakko oon joskus eläkkeellä. Keskiyöllä suunnattiin yhdessä meidän talon kattoterassille skoolaamaan häälahjaksi saatu shampanja ja polttelemaan parit tähtisadetikut. Ja tietty pussailemaan ilotulitteiden alla heti, kun kellotauluun ilmestyi numerot 00:00! ♥


Eilen meidän vuosipäivänä saatiinkin sitten herätä siihen, että kummallakin oli kamala flunssa. Oltiin vähän ajatuksen tasolla mietitty Messukeskuksen Sisähuvipuistoon menoa, mutta se sai jäädä, kun kumpikin oli ihan veto pois ja tukossa. Loppujen lopuksi oli aika ihanaa lorvia yhdessä kotona ihan kiireettä, tilata Woltilla ruokaa ja olla vain kainalossa. Jutella niitä näitä, muistella mennyttä kymmentä vuotta.


Illalla lähdettiin varovaiselle kävelylle Verkkokaupalle, ja eksyttiin sitten extemporena myös Clarionin Sky Bariin juhladrinksuille. Vitsit, että ne maisemat sieltä on ihan mielettömän kauniit! Sumuisella ja sateisellakin kelillä näkyi tosi kauas, ja hyvin sieltä nousi esiin monia Helsingin tärkeitä paikkoja. Vähän tosin harmitti ettei tätä oltu etukäteen suunniteltu, eli mulla oli takin alla semmoiset kotivaatteet että hups :D Mutta pitää joskus mennä ajan kanssa, kivasti pukeutuen tuonne ihan suunnitelluille treffeille.

Harmillista kyllä, olin vähän samaa mieltä Nyt.fin arvostelun kanssa, että drinkit eivät olleet rahansa arvoisia eivätkä kovin erikoisia, samaa tasoa saattaisi saada ihan perusbaarissa :/ Meikäläistä harmitti myös tuo arvostelussakin esille tullut valaistus, se nimittäin esti esimerkiksi maisemakuvien ottamisen kokonaan, kun ikkunat heijastivat niin paljon valoa! Vähempi valaistus olisi tuonut lisää tunnelmaa.

Kovasti haluan mennä tuonne uudelleen ja kirkkaaseen päiväsaikaan, ja hei, ainahan sitä voi mennä vaikka kokikselle ;) Meikäläisen lempidrinkki, aina tasalaatuisen hyvä. Edelleen, tiedostan oman surkeuteni...


pitsipaita KappAhl
hame Esprit
nilkkurit DinSko
laukku Rebecca Minkoff
kello Glitter

Hassua muuten nähdä näissä kuvissa rannekello, koska en käytä vapaa-ajalla koskaan rannekelloa! Töissä se on kuitenkin ihan pakollinen, sillä on niin tylsää seistä jossain toisella puolella myymälää niin, ettei tiedä paljonko kello on. Oon vasta viime aikoina alkanut ylipäätään kiinnostua erilaisista kelloista, tähän asti ja jo monen monta vuotta mua on saanut palvella tämä Glitterin kello. Lisäksi mulla on toinen tosi ihana rannekello Lontoon vuoden 2010 matkalta ostettu yksilö, mutten muista sitä koskaan käyttää. Siinä on monta eri remmiä, jotka vähän ikävästi välillä takertuu päällä oleviin vaatteisiin, niin sen kanssa täytyy pukeutua vähän valikoiden.

Tämän vuoden ensimmäisen asun myötä toivotan vielä kerran aivan ihanaa alkanutta vuotta teille kaikille! Toivottavasti kaikkien UV-juhlinta sujui hyvin ja ilman raketti-äksidenttejä...

4 kommenttia:

  1. Kuvailit juuri mun unelmien uv-aaton! :D Nykyään on todellakin liian mukavuudenhaluinen (ja väsynyt) raahautuakseen baariin juhlimaan. Tällä kertaa tosin uv tuli vietettyä yksin, kun avomiehelle rapsahti yövuoro. Sain viettää laatuaikaa juustolautasen ja teekupin äärellä Netflixiä tuijotellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Joo, siis todellakin. Juustolautanen ja Netflix kuulostaa ihanalta, ja tärkeintähän on tehdä sitä, mitä itse eniten halajaa eiks vaan... ;)

      Poista