Joulukuun 2017 suosikit

3.1.2018

Valkea joulu
Muutamaan viime vuoteen en ole saanut viettää joulua keskellä valkoisia nietoksia, niin kuin joululauluissa, mutta tänä vuonna vihdoin onnisti! Mikkelissä tuli lunta vielä joulun päivinäkin aika kova määrä, mistä meikäläinen oli ihan innoissaan! Isäni puolestaan ei, koska se tiesi lapio- ja kolahommia koko ajan vaan lisää :D Tehtiin lumitöitä yhdessä sekä kotimme pihassa että mökillä ja ah, tuota valkeutta. Niiiiin kaunista! Oon sitä mieltä, että Helsinki olisi puolet ihanampi kaupunki, jos täälläkin näkyisi kaikki vuodenajat kunnolla.


Korianteri
Ennen vihasin korianterin makua, se maistui mun mielestä ihan saippualta, mutta pikkuhiljaa siitä tuli mun uusin ihastus! Joulukuussa sitä tuli tungettua ruokaan jos toiseenkin, ja teinpä ihan syntisen hyvää korianterisalsaakin itse. Ohje tulee blogin puolelle heti, kun teen sitä uudelleen ja saan lopputuloksen kuvattua.

Viisurinpoisto
Itsessään ihan hirveää, mutta nyt on se viimeinenkin poistettu, JIIHAA! Vika leikkaus meni oikein hyvissä dormicum-höyryissä, kun pyysin esilääkityksen. En voi kuin suositella :D

Kenkäpulman ratkeaminen

Koko joulukuun loskakelit kuljin vanhoissa, vuotavissa nilkkureissa, kun en löytänyt uusia ja mieleisiä yksilöitä perusarkeen. Sellaisia, jotka voisi vain vetäistä jalkaan ja joilla jaksaa kävellä vaikka kymmenen kilsaa putkeen ilman mitään ongelmia. Vihdoin joulun välipäivinä löysin Mikkelin Sokokselta täydelliset ja sirot Vagabondin maiharit, joista uskon olevan tähän hommaan, kun vain pehmitän ne käytössä mukaviksi. Vagabond ei petä, jee!


Toisen työn lopetus

Kauan sitä mietin, mutta loppujen lopuksi ratkaisu oli oikea. Olin koko syksyn aivan uupunut, kun tein kahta työtä ja koulua. Tein kaiken vähän toisella kädellä koulussa ja se näkyi, kun ensimmäistä kertaa ikinä unohtelin deadlineja ja tein tosi huonoa työtä laadullisesti. Tiedän, ettei aina tarvitse saada hyviä numeroita, mutta suorittaja-minä on saanut niitä tähänkin asti, enkä haluaisi enää tässä vaiheessa muutamaa kurssia vaille antaa keskiarvon nuupahtaa :D Vielä se kuuluisa helpotuksen tunne tästä toisen työn lopetuksesta ei ole saapunut, mutta toivottavasti se kevään mittaan alkaa pikkuhiljaa näkyä arjessakin. Itse työtä on kyllä kova ikävä, mutta nyt on tärkeämpää oma jaksaminen!

Joulu
Lepoineen, ruokineen, lauluineen, kuusentuoksuineen, kynttilöineen, leffoineen, koristeineen, yhdessäoloineen. Tätä tuskin tarvitsee edes avata. ♥ Joulu tuntui vielä mukavammalta siksi, ettei tällä kertaa raahattu lahjoja ja romppeita ahtaassa ruuhkabussissa, vaan päädyttiin vuokraamaan auto. Se oli kyllä jokaisen euron arvoinen, sillä oli niin ihanaa kerrankin reissata niin, ettei oltu muiden aikatauluissa kiinni. Voitiin lähteä, kun haluttiin, ja Pieksämäellä Juuson vanhempien luona käyntikin oli iisimpää autolla.

Modern Family
Aloin katsomaan tätä sarjaa vasta joulukuussa, ihka ensimmäistä kertaa. Alkuun olin vähän että "öö", mutta nyt oon jo rakastunut ja hups, viidennessä kaudessa mennään...

2 kommenttia:

  1. Valkoinen joulu oli munkin lemppari<3 ja joulu tottakai ihan kokonaisuudessaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa <3 Missä päin Suomea vietit joulua? :)

      Poista