Ihana viikonloppu ja Matkamessut 2018

21.1.2018

Vitsit, tää viikonloppu on ollut kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan huippu! Eilinen meni päivän osalta pitkälti töissä, mutta illalla kokkailtiin yhdessä Juuson kanssa hunajaista uunilohta ja bataattiranuja. Tänään nukuttiin myöhään, möhnittiin ihan rauhassa kotona ja lähdettiin Matkamessuille fiilistelemään pinnalla olevia kohteita. Käydään tosi usein messuilla muuten juuri sunnuntaisin, jotenkin ei koskaan ole aikaa ennen sunnuntaita. Silloin on vähemmän porukkaakin liikkeellä, eli se on sinänsä ihan hyvä valinta messuilemiseen.

Toisaalta negatiivisena puolena osa messuständeistä aloittaa välillä purkamisen jo aikaisin, ja messuesittelijät saattaa olla jo vähän väsähtäneitä. Ihan ymmärrettävistä syistä tottakai, messut on aina rankkoja puristuksia kun koko ajan pitäisi olla reippaana, morjestaa tuhansia kävijöitä ja myydä sitä omaa tuotetta... Huhhuh!


Matkamessut oli kokonaisuudessaan tänäkin vuonna ihan kivat, kovasti riitti populaa myös sunnuntaina. Suunnattiin ihan intopiukeana SAS:n pisteelle moikkaamaan mun paikalla päivystänyttä ihanaa stuerttikaveria, ja samalla yritin vastata SAS:n haasteeseen... Jos olisin saanut 1 minuutin sisällä tirautettua poskelle näkyvän kyyneleen, olisin saanut osallistua Los Angelesin matkan arvontaan. Ja hitto, en onnistunut!! Mun lempparikohde (= Los Angeles) ja mun yleisin harrastus (= turha parkuminen), ja silti mä feilasin, en kestä. So close yet so far.


Hiljaisessa ympäristössä olisin saanut kyyneleet varmasti tulemaan, mutta siellä messumelun keskellä ja ihmisten tuijottaessa sain aikaiseksi vain kosteat silmät ja palan kurkkuun. Kauheaa itsensä kiduttamista, mutta oli kyllä kaikessa outoudessaan hauska haaste! :D Kävikö teistä kukaan Matkamessuilla, eritoten testaamassa tätä SAS:n haastetta? Onnistuiko joku?

Osallistuttiin myös messuvierailun loppupuolella SAS:n toiseen haasteeseen, eli meille lätkäistiin rintaan numerosarjat (mulle 2828 ja Juusolle 2827), ja jos oltaisiin löydetty messuilta kohtalotoveri samalla numerosarjalla, oltaisiin saatettu voittaa Malagan lennot. Harmitti, kun ei tajuttu napata noita numeroita heti messuvierailun alussa, ei nimittäin siinä vaiheessa jaksettu pyöriä tsiigailemassa numeroita kuin parikymmentä minuuttia eikä omaa vastakappaletta tullut enää vastaan. Buu.


silkkipaita Marimekko
housut ASOS Petite
laukku Rebecca Minkoff
nilkkurit Vagabond

Hauskaa oli, joka tapauksessa! Tykkään messuilla eniten juuri tällaisista toiminnallisista jutuista, niiden tavallisten arvontaan osallistumisien sijasta. Harmillista, että messuille osallistuminen on yrityksille niin sikakallista, että monella pienemmällä firmalla koko budjetti menee jo siihen muutaman neliön alueeseen, vaikka ideoita riittäisi kuinka. Sitten kävijät helposti ohittaa tällaiset firmat. Täytyy vetää itseä niskasta kiinni kaikilla tulevilla messuilla ja jaksaa tutustua edes suurimpaan osaan näytteilleasettajista, oli ständi millainen tahansa!

Kävittekö te Matkamessuilla? :) Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Päivän piristys kun kävitte moikkaamassa! <3 Harmi kun ei LAX:in kisassa onnistanu. :( Nähdään pian uudelleen! :)
  /K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 Muista kertoo Jennylle, et kerrankin mä en parkunu :D

   Poista
 2. Olipas randomit mutta hauskankuuloset haasteet :D Aloin tässä ite koittaan miten onnistuis väkisin itkun tirauttaminen mutta en jaksanu puolta minuuttia kauempaa, ei onnistunu :--D Ihana asu kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä :D Haha. Mullakin tuli siin puolen minuutin kohdalla jo paniikki et ääh ei tää onnistu ni eihän se sitten onnistu. Kiitos <3

   Poista