Herkkutorstai: Kuusijäätelö

25.1.2018

Marraskuussa postasin ensimmäisen osan Herkkutorstai-sarjassa, jossa esittelen teille lemppariherkkujani. Silloin tällöin kaupasta löytyy jotain ihan hassua, joka teoriassa kuulostaa tosi oudolta, mutta käytännössä maistuu taivaalliselta. Onneksi on olemassa blogi, jossa jakaa näitä koska hei, suola ja sokeri on kuitenkin yksi maailman parhaista asioista, kohtuudella nautittuna ;)

Ihan niitä tavallisia karkkipusseja en välttämättä tule tässä sarjassa nostamaan esille, vaikka niitäkin tässä taloudessa kuluu, vaan keskitän postaukset juurikin niihin vähän erikoisempiin herkkuihin. Ainakin toistaiseksi. Tällä kertaa esittelyssä on herkku, jota olen pistellyt poskeeni jo ainakin viime keväästä!


Nimittäin, Suomen jäätelön kuusen makuista jädeä, joka on tehty yhteistyössä Artekin kanssa. Pelkään jo nyt, että tämä joskus loppuu kaupoista, nimittäin sen verran hyvin toimii ja koukuttaa, vaikka hämärältä kuulostaakin. Tuo kuusen maku saadaan ihan oikeista kuusenhavuista, ja Suomen jäätelön jädeissä ei yleisestikään käytetä muuten mitään esansseja tai keinotekoisia väriaineita.

Voisin vetäistä tätä vaikka sen 550ml purkin kerralla, mutta hinta on sen verran suolainen opiskelijan kukkarolle, että tätä nautiskelen useammassa erässä. Onneksi laatu korvaa määrän, tässä tapauksessa.

Valtava suositus!

4 kommenttia:

 1. Just joku aika sitten ihmettelin tätä makua kaupassa! Jollain eri valmistajalla on myös mäntyjäätelö, mutta tuo kuusi kuulostaa kyllä paremmalta. Millainen maku on, makea vai raikas vai jotain ihan muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis todellakin kannattaa kokeilla! Juurikin aika raikas, mutta silti makea. Vaikea selittää :D

   Poista
 2. Ai vitsi sulla on kiva blogi ja kiva ulkoasu! Liityinpä lukijaksi :)

  http://newdaysaara.blogspot.fi/

  VastaaPoista