Mitä mulle kuuluu?

7.12.2017

Tajusin, etten ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään reaaliaikaista tietoa siitä, mitä mulle oikein tällä hetkellä kuuluu ja mitä on pinnalla elämässä. Kovasti tulee kirjoitettua vähän artikkelityylisempiä postauksia, kun ne kiinnostaa lukijamäärien perusteella eniten, mutta pohdiskelin, että ehkä on välillä ihan hyvä kertoilla sitäkin, mitä niiden postausten kirjoittajalle kuuluu. Siksi näin ennen Etelä-Afrikan reissun postauksia päätin tulla kirjoittelemaan vähän tämän hetkisestä arjestani, ettei sisältö olisi aina vaan niistä kohokohtia ja matkoja :)

Syksy on ollut hirmuisen kiireinen ja osittain rankkakin, mutta sitä osasin jossain määrin odottaakin, kun lähdin tasapainottelemaan täyspäiväisen opiskelun ja kahden työpaikan välillä. Sain onneksi tähän viimeiseen jaksoon luvan tehdä muutamat kurssit itsenäisesti ja etänä, mikä on helpottanut arkea jonkin verran! Rakastan kumpaakin työtäni, toinen on toimistoduuni ja toinen on kauppaduuni, niin sen kiireen ja paineen on jaksanut. Keväällä on kuitenkin edessä jo uusia haasteita, joten päädyin irtisanoutumaan toisesta työstäni tällä viikolla.


Nyt yritän pusertaa vielä viimeiset 70 opintopistettä kasaan ennen toukokuuta, vaikkakin nyt viimeistä vuotta opiskellessa alkaa motivaatio kieltämättä pikkuhiljaa välillä lopahdella :D Tsemppaan itseäni ajattelemalla sitä päivää, kun juhlin valmistumista läheisten kanssa. Ja opparin kirjoittamista odotan jostain syystä innolla - ajatuksissa on kiva saada yksi vähän isompi projekti työn alle, useiden pienempien sijaan. Joskin tällä hetkellä näyttää, että joudun samaan aikaan käymään myös istumassa viimeisiä kursseja, eli vielä en uskalla tuudittautua tähän ajatukseen.

Mutta edelleen, eyes on the prize, eli valmistujaiset, kyllä se päivä sieltä vielä joskus tulee... Eikö vaan...


Tulin 3 viikkoa sitten kipeäksi, ja vieläkin ääni on painuksissa ja yskittää! Näin pahaa flunssaa ei ole tainnut olla vuosiin, ja reissussakin olin tosi kipeänä. Onneksi on keksitty allergialääkkeet, Duactit, astmalääkkeet, särkylääkkeet ja antibiootit, niiden avulla jaksoin seikkailla pitkin Kapkaupunkia ja Simon's Townia. Vähän ällötti kiskoa niin suuria määriä lääkkeitä, mutta onneksi se oli vain hetkellistä, ja ainakaan reissu ei mennyt hirveästi pilalle taudin vuoksi. Muutama pieni suunnitelma piti perua, mutta ainakin meillä on syy mennä takaisin. ♥


housut Zara
samettipaita Esprit
laukku Rebecca Minkoff
loaferit Vagabond

Joululomaa odottelen innolla! Vielä on yksi tapahtumakeikka Oulussa ensi viikolla, ja parit koulupalautukset. Sitten joululoman ajan saan olla vain yhdessä työssä, jolloin vapaa-aikaa on varmaan parin viikon sisällä enemmän kuin koko syksynä yhteensä. En malta odottaa! Ihan intopiukeena oon paketoinut lahjapaketteja ja poltellut kynttilöitä. Eilen käytiin fiilistelemässä ihanaa joulutunnelmaa omenaglögien kera Juuson kanssa Tuomaan markkinoilla. ♥

Jouluksi ollaan suuntaamassa pitkästä aikaa Mikkeliin isäni ja äitipuoleni luokse, toivottavasti saadaan Mikkeliin oikein valkoinen ja kaunis joulu. Vielä vähän tässä pohdiskellaan, että kuljetaanko kaikkien kamppeiden ja lahjanyssäköiden kanssa bussilla tai junalla, vai vuokrataanko auto pariksi päiväksi. Vuokrattiin auto elokuussa viikoksi, kun reissattiin ympäri Suomea, ja oli se kyllä tosi paljon rentouttavampaa reissata kun kamppeet kulki niin paljon helpommin mukana. Täytyy pian selvittää, että vieläkö vuokra-autoja saa ok-hinnalla jouluajaksi.

Summasummarum, kiirettä pitää, mutta kohta se helpottaa. Blogin varalle on vaikka mitä ideoita, en vain malttaisi odotella, että kalenteriin vapautuu aikaa toteuttaa niitä...

Mitä SULLE kuuluu?

2 kommenttia:

 1. Ihana kuulumispostaus oli! Harmi, että satuit olemaan reissussa kipeänä, mutta ilmeisesti oli siitä huolimatta ihan kiva matka? Kaksi työtä + koulu kuulostaa kyllä tosi rankalta kombolta, mutta onneksi sulla nyt sitten vähän helpottaa ja on jo ensi vuodeksi tiedossa jotain uutta kivaa! Mun pitäisi myös ensi vuoden puolella löytää uusi työ-/harjoittelupaikka. Vähän jännittää, mutta eiköhän asiat aina jotenkin ratkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, matka oli silti ihana <3 Ja joo, keskityn nyt selviämään jouluun, ja sitten latailen akkuja täyteen.

   Tsemppiä sulle työ-/harkkapaikan etsimiseen, onneksi asiat aina ratkeaa! Toivottavasti löydät jonkin superkivan ja kiinnostavan paikan :)

   Poista