katrihannele.com

16.12.2017

Jippii, olen niin innoissani! Tällä viikolla otin nimittäin uuden askeleen bloggaamisessa, ja rekisteröin blogille oman domainin. Mietiskelin sen rekisteröimistä usein jo edellisten blogien aikana, mutten koskaan edistynyt asian kanssa siksi, että silloiset fiilikset bloggaamisen suhteen vaihtelivat niin laidasta laitaan. Olisi ollut hölmöä rekisteröidä domain, jonka nimestä ei ollut varma. Nyt, kun blogin nimi on oma nimeni ja siinä mielessä tylsä (heh), ei se aiheuta ainakaan mitään kummempia tuntemuksia. Tai ainakaan niitä jokaviikkoisia ajatuksia lähteä vaihtamaan sitä.

Meidän DIY-sängynpääty on vähän päässyt repsahtamaan... :(

Motivaatio blogin suhteen on ollut korkealla koko syksyn, ja kivoja postausaiheita riittää luonnoslistallani yli sata. Ja olen niin innoissani tästä kaikesta! Vielä kun tämä pimeä kausi menisi ohi, niin niiden postausten kuvittaminen olisi hieman helpompaa. Nyt ainoat mahdollisuudet esim. asukuviin ovat viikonloput, koska Juuso on perus konttorityössä, samoin suurin osa kavereistani. Ja mä taas olen melkein kaikki viikonloput töissä, ja Juuso välillä reissuissa muilla paikkakunnilla. Eli mitä valoisaan aikaan tulee, mennään täysin ristiin tuon rakkaan aviomiehen kanssa :D Onneksi vuoden pimein päivä on pian takana, ja valo alkaa lisääntyä, jolloin myös bloggaaminen alkaa helpottua.

Uusi blogi on kaiken kaikkiaan puksuttanut kivasti huomenna tasan kolme kuukautta, paljon menestyksekkäämmin kuin olisin etukäteen tässä vaiheessa ajatellut. Jokainen kommentti teiltä on ollut niin ihana ja positiivinen, enkä voi uskoa, että teitä on ollut siellä ruutujen takana jo yli 3000 henkeä. Joka viikko tsekkailen Google Analyticsia ja useimmiten en voi muuta sanoa kuin että wau ♥ Iso kiitos teille, että olette ottaneet blogini niin hyvin vastaan.


Siispä tästä eteenpäin blogi löytyy myös osoitteesta www.katrihannele.com, eikä perään tarvitse enää välttämättä naputella sitä blogspot.comia, vaikka toistaiseksi pysyttelenkin vielä bloggerin palveluissa sisällön suhteen. Aika-ajoin Wordpressillä toimivat pohjat houkuttelevat, mutta onneksi myös Blogger joustaa ainakin vielä nykyisissä tarpeissa.

Vuoden vaihteessa meidän parisuhde viettää 10-vuotissynttäreitään, ja sen kunniaksi ajattelin kirjoittaa ainakin meidän häistä, joita vietettiin pari vuotta sitten ja joihin en pureutunut vielä edellisessä blogissa. Juuson kirjoittaman tarinan siitä, miten me tavattiin, voi lukea täältä. Hääpostauksia on kovasti toivottu tämän uudenkin blogin kommenteissa, mikä on ihana kuulla, sillä mielelläni toteutan toivepostauksia. Eli jos teillä on jotain, mitä haluaisitte lukea, älkää epäröikö laittaa siitä viestiä kommenttiboksiin! Sama koskee palautetta blogista yleisesti, sitä on aina ilo kuulla, koska se auttaa kehittymään tässä hommassa.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja ennen kaikkea KIITOS! ♥

8 kommenttia:

 1. Täälä yksi joka samaistuu täysin siihen, miten valtavan vaikeaa on saada laadukasta blogimateriaalia tähän aikaan vuodesta, mutta onneksi kuten mainitsitkin pahin on pian ohi :) Onnittelut omasta domainista!

  http://nouw.com/andstyleis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Roosa! <3 Ja sepä se, saakelin pimeys :D

   Poista
 2. Mäkin rekisteröin oman domainin kesällä ja se oli kyllä yksiä parhaista päätöksistä! :) Vautsi millainen kasvu sun blogilla on ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, onnittelut omasta domainista sinnekin! <3 Ja joo, olen ollut onnekas, kun niin moni ihana lukija on tänne löytänyt. Olen siitä kiitollinen jokaista uutta postausta kirjoittaessani :)

   Poista
 3. Ihanaa että sulla on blogin kanssa lähtenyt menemään niin hyvin! Mullakin on ollut oma domain mielessä, mutta toistaiseksi se saa olla pohdinnassa vielä :)

  Tuo sängynpääty on ollut varmasti tosi kiva silloin vasta tehtynä! Oliko vaikea projekti? Pitäisi itsekin pääty jossain vaiheessa askarrella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh siis, mähän haukkasin kesken projektin vähän liian suuren palan kakkua, ja tiedän nyt, missä kaikessa tein virheen :D Eli jos nyt tekisin uuden, joko valitsisin simppelimmän tekniikan (mitä meinasin tämän kanssa ensin kokeillakin) tai sitten osaisin ehkä nyt jo välttää niitä tämän kanssa tehtyjä virheitä, ja ennen kaikkea valita paksumman patjan tuohon sisukseksi. Netistä löytyy tosi paljon ohjeita, jos kiinnostaa :)

   Joo, mieti ihmeessä domainin hankintaa sinäkin sitten, kun hetki tuntuu oikealta <3

   Poista
 4. Olisi kiinnostanut kuulla tarkemmin millainen prosessi tuo oman domainin hankkiminen on. Moni meistä bloggareista miettii samaa mutta ajatus tuntuu vähän hankalalta. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matkatar! Prosessi on itseasiassa tosi simppeli ja edullinen, domaineja tarjoaa moni yritys, ja sen jälkeen täytyy vain asettaa tietueet kohdalleen. Moni palveluntarjoaja tarjoaa hyvää asiakaspalvelua, jonka avulla homma hoituu käden käänteessä :)

   Täytyy miettiä, kirjoittaisinko tästä vielä oman postauksensa... Google kertoo kyllä jo paljon, eli oma postauksensa voi olla vähän turha. Pidän mielessä!

   Poista