Woltilla testattua: Rulla

8.12.2017

Lokakuussa olin sairaslomalla pienen lonkkatulehduksen vuoksi melkein viikon. Saikusta huolimatta jouduin tekemään toisen työni hommat kotoa käsin, ja taistelemaan jäätävää kasaa koulutöitä vastaan, joten luonnollisestikin ansaitsin siitä palkinnon ;) Tilasin testiin Woltilla jotain, mitä ei ole ennen tullut kokeiltua - tällä kertaa nälän vei vietnamilainen Rulla-ravintola!

Valitsin tilaukselleni seuraavat rullat:

• Lohi-fenkoli-granaattiomena eli seesammarinoitua lohta, marinoitua fenkolia ja granaattiomenaa
Scampi-chili-mango eli chilillä maustettua scampin pyrstöä ja tuoretta mangoa
Lohi-avokado eli sokerisuolattua ja seesampaahdettua lohta ja avokadoa
Ankka-omena eli ylikypsää ankankoipea ja hillottua omenaa

Lisäksi annokseen tulee mukaan kaksi kastiketta ja salaatti. Kaikissa rullissa oli yllä lukevien täytteiden lisäksi salaattisekoitusta, joka koostuu tuoreesta mintusta, korianterista, eri salaateista, sinimailasen iduista, riisivermisellistä ja vesikrassista.


Täytyy sanoa, että vaikka asiaa miten kääntelee tai vääntelee, olin lopputulokseen vähän pettynyt. :/ Odotin ennakkoon tätä ihan superinnolla, nuo täytteetkin kun kuulostaa niin herkullisilta yhdistelmiltä. Loppupeleissä minttu ja korianteri olivat sen verran vahvamakuisia ja hallitsevia, etten erottanut syödessä, mikä rulla oli mikä. Lohi-avokadorullasta en löytänyt silmämääräisesti enkä maistamalla yhtään avokadoa, vaikka kuinka yritin etsiä, enkä ankka-omenassa maistanut ankkaa tai omenaa laisinkaan. Täytteitä (tuota salaattisekoitusta lukuunottamatta) oli kaikissa tosi ohuenlaisesti. Näistä ainoa, jota ehkä tilaisin uudelleen, oli tuo lohi-fenkoli-granaattiomena, koska granaattiomena maistui tuon mintun ja korianterin läpi, ja lopputulos oli ihan hyvä.

Vastoin odotuksia tuo rullien mukana tullut salaatti oli kuitenkin taivaallista! Siinä taisi olla tomaattia, basilikaa, papuja, avokadoa ja jotain maukasta kastiketta. Samalla se on kuitenkin jännittävä valinta, jos tarkoitus on tarjoilla vietnamilaista ruokaa - makumaailma oli kovin italialainen.

Pidän kyllä Rullan ideasta, ja nuo kääröt on todella visuaalisesti kauniita, mutta ei voi mitään, tällä kertaa se oli pettymys. Olisin kaivannut rullien sisään enemmän tilauksen mukaisia täytteitä ja vähän vähemmän minttua/korianteria, sitten lopputulos olisi voinut olla jo jotain aivan muuta. Jäin pakostakin miettimään, että kuuluiko rullien olla täytteiltään tällaisia, vai kävikö mun yksilöiden kanssa joku kämmi... Voi olla, että täytyy antaa toinen mahdollisuus, varmuuden vuoksi. Onko teillä kokemusta Rullasta?

★★☆☆☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti