Viikonloppu Haikon Kartanossa

6.11.2017

Nyt on kyllä takana rentouttavin viikonloppu hetkeen. Juuso yllätti mut pari viikkoa sitten reissuvarauksella Haikon Kartanoon, ja vihdoin lauantaina se toteutui. Lilluttiin ihanissa porealtaissa ja istuttiin sitruksen tuoksuisessa aromasaunassa useampi tunti. Tajuttiin siinä samalla, että tämä reissu oli meidän ensimmäinen kylpylään suuntautuva matka koko melkein 10-vuotisen yhteisen taipaleen aikana, hups! Tämä täytyy korjata jos vain mahdollisuuksia on, koska oli nimittäin ihan tosi kiva reissu. Voin hyvin nähdä itseni vuosikymmenten päästä kylpemässä tuolla oikein ruttuisena hardcore kylpylärouvana... :)


Pitkän kylpemisen jälkeen meinasi väsy viedä, joten katsottiin huoneessa hetki Siskonpetiä ennen illalliselle menoa. Sain Juuson myös katsomaan ihka ensimmäistä kertaa Sohvaperunoita, ai että sekin on niin hyvä sarja. Olin tosi epäluuloinen joskus tässä syksyllä, kun isäni ekaa kertaa näytti mulle sitä digiboksista. Olin kuullut siitä hyvää, ja epäilyksistä huolimatta se kyllä koukutti heti. Ihan parasta settiä, ja niin yksinkertaisella konseptilla.

Juuso katsoi siis ekan jaksonsa nyt lauantaina, ja tykästyi hänkin. Joskin kuulemma mun pitäisi olla Sohvaperuinoissa, mä päästelen niin kummallisia kommentteja aina kun katsotaan mitä tahansa ja annan aina kaikkien tunteiden tulla ihan suodattamatta :D En kyllä tiedä, uskaltaisinko oikeasti hakea mukaan, haha.


Noniin, takaisin Haikkoon. Kierreltiin sekä lauantaina että eilen Haikon tiluksia, ja on kyllä aivan upea tuo ympäristö. Voin vain kuvitella, missä kukoistuksessa se on kesällä, ja minkälaisia häitä ja muita juhlia ihmiset tuolla saavat viettää... ♥ Sisäpuoli on historiallisen kaunis, mutta erityisesti kaunis, vaalea ulkopuoli, pienemmät rakennukset ja pihat iskivät meikäläiseen.

Eilen tultiin Haikosta pois Porvoon keskustan kautta, käytiin tunnin verran käpöttelemässä keskustan vanhalla puolella ja istahdettiin hetkeksi glögille ja mustikkasoodalle. Olisipa ollut kiva kierrellä Porvoota enemmänkin, mutta matkalaukun kanssa se oli sen verran haastavaa että sovittiin toteuttavamme Porvooseen päiväreissu talvella tai keväällä vähän vähemmällä tavaralla.


takki Mango Suit
huivi Acne Studios
kengät Dinsko
farkut Esprit
laukku Esprit

Kävin muuten ostamassa vihdoin nämä kauan haaveillut harmaat farkut, ja oon jo nyt käyttänyt niitä lähes joka päivä. Farkut eivät ole ihan samat kuin nuo kollaasissa näkyvät, mutta Espritiltä kuitenkin, ja harmaat ilman kulutuksia. Ne tuo tosi kivaa vaaleampaa ilmettä talvisiinkin asuihin, joskaan tuon kuvissa näkyvän takin kanssa sitä ei varmaan edes tarvittaisi :D Vielä mun täytyy hankkia noihin pöksyihin joku lyhyt vyö, sillä korkeavyötäröisiä farkkuja vuosia käyttäneenä medium-vyötäröiset tuntuu koko ajan siltä, kuin ne putoaisi päältä, vaikkeivät putoakaan...

Miten teidän viikonloppu sujui? :)

2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole Haikossa ikinä tainnut tulla käytyä, vaikka Porvoossa käynti onkin yksi kesäperinteistä. Brunbergilta täytyy aina ostaa jotain hyvää ja Skafferissa on ihana irtoteevalikoima jos sattuu teestä tykkäämään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo, Brunbergin mansikkasuukot on parhaita <3 Porvoo on kyllä kaunis paikka, pitää ensi reissua varten painaa mieleen tuo Skaffer :)

      Poista