Tällä viikolla...

11.11.2017

...blogi on jäänyt ihan surkean hunningolle. Mulla on ollut niin valtava kiire koulun ja töiden kanssa, ettei olla ehditty kuvaamaan valoisaan aikaan yhtikäs mitään kuvituksia blogiin, ja pelkkää tekstiä en halua julkaista. Myös tekstien suhteen mulla on ollut pieni writer's block, vaikka ideoita kyllä löytyy luonnoksista lähes sata, ja puhelimesta useampi kymmenen. Toivottavasti huomenna säät suosii bloggaajaa, tästä se taas lähtee!

...kävin Oulussa, ekaa kertaa ikinä. Mulla oli siellä töiden puolesta eka tuottamani seminaari sitten kesäkuun, ja koko alkuviikon sekä vielä torstain tapahtumapäivän ajan mietin, että nyt oon unohtanut kyllä jotain. En oo keksinyt vieläkään, mitä se olisi voinut olla, joten todennäköisesti se tunne tuli vaan jostain alitajuntaisesta jännityksestä :D Itse Oulua en ehtinyt nähdä oikeastaan ollenkaan, koska mun matka meni näin: lentokenttä-hotelli-tapahtumapaikka-pikaillallinen-nukkumaan-herätys-tapahtumapaikalle-tapahtuma-hotellille-lentokentälle. Ja se kesti vain 24 tuntia.

Onneksi joulukuussa on edessä toka Oulun keikka, ja ajattelin, että jos aikataulut sallii, lähden sinne jo aikaisemmalla lennolla. Sitten ehtisin tutustua vähän Ouluunkin, kun se vaikutti tosi kivalta kaupungilta! :) Onko lukijoiden joukossa muuten yhtään oululaista?


...ihastelin aivan mieletöntä auringonlaskua. Se oli ihan tulipunainen, oih! Harva näky on kauniimpi, kuin auringonlasku pilvien päällä.

...kävin syömässä meksikolaista. Hyvä työkaveri toisessa työpaikassani lopetti, ja vietettiin hänen läksiäisiään eilen Shanghai Cowboyssa. Tilasin listalta Fish of Asia -annoksen, ja oli muuten ihan mielettömän hyvää. Vaikka tulin annoksesta täyteen, olisin voinut vetäistä toisen moisen heti perään, koska se oli vaan niiiiin herkullista.

...käytiin katsomassa Bad Moms 2. Täydellinen hömppäleffa joulufaneille, joihin itsekin lukeudun. Mila Kunis on aina vaan niin ihana, ja mun huumori on just niin huonoa, kuin Bad Moms 1 & 2 -leffoissa :D Olin leffaan mennessä vähän äksypäällä, mutta leffa sai heti suunpielet kääntymään ylöspäin.

Tässä nopea tiedote, että hengissä ollaan, ja blogi elpyy tavalliseen aikatauluunsa mahdollisimman pian.

4 kommenttia:

 1. En asu Oulussa, mutta se on lähin isompi kaupunki, joten on tullut käytyä useasti. Tuntuupa hassulta, että joku on käymässä ekaa kertaa :-D Siellä on ihan kaunista arkkitehtuuria jo keskustassa ja kivoja kahviloita, jos ehdit käymään pidemmin ensi kerralla!

  Tein muuten tänään tuota sinun hopeatoffeeporkkanakakku-asiaa ja jopa mun yleensä nirso isoveli kehui! :D Halusi jopa viedä palan mukaan kotiin. Kiitos reseptistä, menee jatkoon! <3

  (Anteeksi, jos sait jo samanlaisen kommentin, mutta kone jotenki sekosi lähettäessä äsken niin ajattelin kirjoittaa uudestaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo :D Oon ihan noob, mitä tulee yhtään Pieksämäkeä pohjoisempaan Suomeen. Huomasinkin juuri noita sun mainitsemia monia söpöjä kuppiloita ja kauniita rakennuksia!

   Siis vitsi tää oli kyllä päivän piriste. Ihan parasta, että maistui myös nirsolle veljelle :D Täydellistä <3 Ei tullut kahdesti tuo kommentti, nou hätä.

   Poista
 2. Kiva postaus! Mekin käytiin oulussa kesällä, mulle eka kerta, tehtiin tosin ihan matka autolla helsingin seudulta :D Mutta juhannuksena oli paljon porukkaa keskustassa ja torilla, todella sai viettää hyvän juhannuksen oulun keskustassa :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, siellä on varmaan ollut hyvä tunnelma :) Ja kun väkilukua googlasin, niin Oulu onkin aika iso kaupunki! Autolla on varmaan saanut kunnon roadtripin aikaiseksi, oih <3

   Poista