Lokakuun 2017 suosikit

1.11.2017

Neulominen
Yksi uudenvuoden lupauksistani tälle vuodelle oli neuloa villasukat. Olen elämässäni joskus yhden parin sellaisia ähkinyt kasaan, ja neulomista rakastan, mutta koskaan siitä ei ole tullut tapa tai sellainen taito, joka jäisi johonkin selkärankaan muistiin. Perusneulonta onnistuu, mutta heti kun mennään kantapäihin ja muuhun, on se mulle silkkaa hepreaa. Onneksi on olemassa Youtube-videot, ja niiden avulla sainkin aloitettua ensimmäiset villasukat ainakin 11 vuoteen! Sysirumathan niistä tulee, mutta ehkä ajavat asiansa :D

Uusi pipo
Harmi, ettei neulomistaidot vielä kuitenkaan yletä siisteihin pipoihin... Mun ikuisuusongelma on ollut löytää pipoa, joka istuisi tähän päähän. Oon siis lapsuuden jälkeen hiihtänyt kaikki talvet ilman minkäänlaisia pipoja, ja kovimmilla pakkasilla huppu päässä. Lokakuussa löysin H&M:ltä kivan harmaan pipon kauniilla vaaleanpunaisella tupsulla, joka ylättäen istuikin mun päähän ihan hyvin - ennenkuulumatonta, mutta ihanaa! Nyt ei pelota tulevat paukkupakkaset enää. Kokeneemmilta pipon käyttäjiltä voisin kysyä, että miten sen käyttö niin kuin käytännössä onnistuu, kun pipo sotkee hiukset ja jättää painaumia? Jos siis haluaa olla tukka siistinä perillä siellä, minne on menossa!


Lukeminen
Kesän aikana tuli löydettyä kirjasto ihan uudelleen, ja syksylläkin oon ahkerasti napsutellut Helmetissä lainaan ja tilaukseen vaikka mitä opuksia. Koulun vuoksi kurssikirjat ajoittain valtaavat sitä iltojen lukemisaikaa, mutta lokakuussa ekan koulujakson jälkeen päätin ottaa vähän taukoa niistä, ja keskittyä hetkeksi vaan "viihdyttävässä tarkoituksessa harjoitettuun lukemiseen" :) On se vaan ihanaa. Lokakuun aikana luin mm. Melania Trump - Tämän ajan tuhkimotarinan.

Kahden minuutin naurut pienestä jalkavärjäymästä
Lähdettiin eräänä sateisena iltana Juuson kanssa käymään Lintsin valoviikoilla, ja päätettiin hetken mielijohteesta mennä sateesta huolimatta siihen pieneen "vesilaitteeseen" vai mikä se alue onkaan, missä väistellään vesisuihkuja ja pompitaan radan läpi? Noh, mullahan oli vaan mustat nahkaloaferit jalassa, ilman sukkia, ja jalat kastui läpimäriksi sekä sateesta että tästä ratapomppimisesta.

Kotona odottikin sitten kiva yllätys, kun otin kengät pois jalasta... Sori jo etukäteen ällöstä kuvasta. Parastahan tässä oli se, että toi väri oli imeytynyt ihoon, eli suurin osa siitä ei lähtenyt kuin kulumalla seuraavan viikon aikana. Nice.


Pippalot
Vietettiin meidän jokavuotisia Halloween-juhlia parinkymmenen kaverin kanssa, ja pääsin taas kuorruttamaan kodin mustaoransseilla väreillä ja koristeilla, sekä leipomaan kaikenlaista teemaan sopivaa.

Neljänneksi viimeinen koulujakso
On nyt pulkassa, eli enää kolme kokonaista koulujaksoa, ja meitsi on valmis. Nyt tietysti jinxaan itseni, kun täällä asiasta huutelen (pessimisti), mutta oon vaan niin iloinen. Ja viime jaksossa oli ne itselle henkilökohtaisesti pahimmat kurssit, joten niistä selvittyäni olo tuntuu aikalailla voittajalta Score!!

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo pipo! Itse haaveilen myös tuollaisesta tupsupiposta, ehkä pitää käydä tsekkaamassa H&M valikoima :) Hulluja ootte jos menitte sinne vesijuttuun hyppelemään, mulle tuli kylmä Lintsillä pelkästään sen katsomisesta :D

  fasciner.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo kiittää! Rakastuin tuohon hennon vaaleanpunaiseen tupsuun! Ja hahaha joo se oli jotenkin ihan hetken mielijohde, ja heti ekan ruiskun jälkeen tuli sellanen olo että "miks hitossa tehdään tää itellemme" :D Pikkasen kadutti, kun sai sitten istua housut litimärkänä ja kylmästä täristen ratikassa kotiin.

   Poista