Herkkutorstai: Lakritsitaatelit

23.11.2017

Mun on pitänyt kirjoittaa teille yhdestä vähän epätavallisemmasta herkusta jo vuoden päivät, ensin vanhaan blogiin ja sitten tänne uudempaan. Nyt vihdoin tulin ostaneeksi taas yhden pussin (edelliset olen unohtanut kuvata ennen tyhjentymistä...) ja se herkku on lakritsitaatelit!

Olen tullut maistaneeksi kahden eri merkin taateleita, ensin Green Datesilta ja nyt näitä kuvissa näkyviä Earth Controlin vastaavia. Tosin tätä kirjoittaessa nyt pohdiskelin, että onko ne kummiskin sama merkki, joka olisi vain vaihtanut nimeään? Ken tietää, mutta molemmissa on joka tapauksessa herkullinen lakritsijauheen maku, yhdistettynä makeaan taateliin.


Parasta näissä on ehdottomasti se sitko, sillä mä rakastan jauhaa ja oikein etuhampailla "nyrsiä" kaikenlaista. Nää antaa mukavaa vastustusta hampaille, ja koska taatelit on melko makeita, riittää jo tälle sokerihiirellekin muutama tai maksimissaan 5 palaa tyydyttämään makeanhimon ;)

Oletteko tulleet maistaneeksi? Oon bongannut kaupoissa myös suklaisia versioita, mutta toistaiseksi ostoskoriin on päätynyt vain näitä lakritsiversioita. Molempia olisi myös helppo valmistaa itse!

6 kommenttia:

 1. Eipä olleet ennestään tuttuja! Taateleita tulee harvemmin syötyä, mutta noin lakritsijauheen kanssa ne alkaa kuulostamaan aika ihanilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Siis sama juttu, en ollut varmaan tyyliin koskaan ennen syönyt taateleita, ehkä joskus ihan pienenä jostain kuivattujen hedelmien mixistä.... Suosittelen todellakin kokeilemaan :D

   Poista
 2. Mä sain näitä ensi kerran Turkooseja Unelmia -blogin Emilialta, kun osallistuin hänen järjestämäänsä blogiarvontaan! Ihan syntisen hyviä! Nyt näitä on tullut ostettua harvemmin, mutta sun postauksen inspiroimana voisi näitä hakea viikonloppuherkuksi <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa erikoiselta, sillä taatelit ei ole omia lemppareita! Mutta pitäs koittaa näin joulun alla bongata ne erikoisuudet, kuten luumupitko fazulta, jota ei myydä kuin tämän 2 kk vuodesta :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu, en niinkään taateleista normaalisti välitä, mutta nää on tuon lakritsijauheen ansiosta ihan maagisia <3 Luumupitko kuulostaa kans jännältä, todellakin kokeilemaan!

   Poista