Woltilla testattua: Tokyo55 x Izakaya

14.10.2017

Takeaway-ruoka ja ruoan tilaaminen kotiin on mun ja Juuson ehdoton heikkous ja vuokran lisäksi ehdottomasti se suurin rahareikä. En välttämättä näe sitä kuitenkaan pelkästään heikkoutena, koska se tuo niin paljon hyvää mieltä, vähentää ruokastressiä ja entisestään kiireisen arjen kiireitä. Lisäksi se tuo ruokavalioon myös jossain määrin myös monipuolisuutta. Myös silloin, kun saadaan vaikka jotain hyviä uutisia, esimerkiksi uusi työpaikka tai jotain vastaavaa, juhlistetaan tätä yleensä sillä, että mennään syömään tai tilataan jotain hyvää :)

Ulkoa tilaaminen on ehdottomasti lisääntynyt tuon pirullisen Wolt-sovelluksen myötä, enkä ole aina ihan varma, että onko se maailman paras keksintö vai silkasta saanatasta, kun rahaa vaan palaa :D Anyway, eilen päätettiin satsata hieman normaalia iltaa enemmän, ja tilata japanilaisia herkkuja kauan kuolatusta Tokyo55:stä ja Izakayasta.


Valittiin yhdessä tilaukselle seuraavat setit jaettavaksi:

Spicymaki (8 kpl) Lohi, tonnikala, chilimajoneesi, sipuli
Asparagusmaki (8 kpl) Parsatempura, avocado, tuorejuusto, unagikastike ja majoneesi
Grillattu lohinigiri (2 kpl)
Lohiceviche
Kanakaraage jalapenomajoneesilla

Molemmilla tuli hyvin masut täyteen, ja oli muuten hyvää. Erityismaininnan ansaitsee lohiceviche, joka oli kummankin ehdoton suosikki, sekä asparagusmakit. En olekaan ennen syönyt parsaa sushissa! Myös kanakaraage oli hyvää, vaikka melko vähän tulee nykyään syötyä kanaa tai ylipäätään lihaa - jalapenomajoneesi teki kokonaisuudesta herkullisen. Spicymakit ja lohinigirit (yleensä mun lemppareita susheista) oli kanssa ihan perushyvää settiä, mutteivat mitenkään tajuntaa räjäyttävän herkullisia, joita olisi jotenkin pakko saada lisää.

Varmasti tulee tulevaisuudessa tilattua täältä lisää, erityisesti tuota lohicevicheä, mutta mielelläni otan suosituksia vastaan myös muista onnistuneista Wolt-kokeiluista :)

★★★★☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti