Vaatekaapin syksypäivitystä

25.10.2017

Viime päivinä ainakin pääkaupunkiseudulla paistanut, hirmuisen kaunis syysaurinko on antanut inspiraatiota ja uutta fiilistä syyspukeutumiseen. Tarve neuleille, nilkkureille ja lämpimille takeille tuli jotenkin puskista, koska oon jostain syystä elänyt tämän koko vuoden vähän myöhässä – heinäkuu tuntui toukokuulta ja nyt kovasti lähestyvä loka-marraskuun vaihde tuntuu ihan elokuulta. Hassua!

Vaatekaapin syysvalikoimaa inventoidessa huomasin myös puutteita, kun mun moni vanha lemppari otti ja hajosi viime vuonna. Toisaalta, ehkä tämä pitää ottaa vaan hyvänä asiana, sillä mikäs olisi sen parempi syy etsiä uusia lemppareita, jos kerrankin saa luvan kanssa etsiä ;) Yleensä se vain on niin, että etsimällä etsiessä ei löydy mitään, ja parhaat löydöt tehdään vahingossa, juuri silloin kun ei saisi ostaa mitään…

kuvat: Esprit.fi

Fiilistelin syyspukeutumista Espritin verkkokaupassa, ja kokosin sieltä kollaasiin muutamia lemppareita, joista jokaikisen kyllä kelpuuttaisin omaan kaappiini. Tykkään tosi paljon Espritin neuleista, koska niissä on paljon hyviä matskuja ja maanläheisiä värejä. Rakastan varsinkin harmaan ja puuteribeigen eri sävyjä, ja niitä yhdistettynä villa- ja cashmeremateriaaleihin Espritiltä löytyy vino pino. Esimerkiksi tuo vasemman alakulman neule on 100% cashmerea, voikohan edes pehmeämpää neuletta olla olemassa... Kovasti polttelisi näpytellä tilausta.

Tosi kauan oon myös haaveillut harmaista farkuista, jotka taittaisi asukokonaisuutta vähän lempeämmäksi kuin ne ikiaikaiset mustat pillifarkut. Kollaasin harmaat farkut on aika täydelliset, sillä niissä ei ole liikaa kulutuksia.

Suurin puute talvivarusteissa mulla on ehdottomasti kengissä, ja niiden etsimisen oon ottanut nyt oikein urakalla työn alle. Oon monta talvea hiihtänyt lähes täysin vain yksissä nilkkureissa, koska oon niin nirso ja huono löytämään itseä miellyttäviä malleja. Tänä talvena oon päättänyt kuitenkin hankkia useammat kivat talvikengät, jotta sitten osa kenkäpareista saa aina levätä niinä päivinä, kun toiset on käytössä. Loppupeleissä kaikki parit kestää sitten kauemmin käyttöä ja saan itsekin vaihtelua tyyliin :)

Mistä mun syyspukeutuminen siis koostuu? Neuleista, villakangastakeista, mokkanilkkureista. Harmaasta, viininpunaisesta, puuteribeigestä ja ihan vähän vaaleanpunaisesta.

2 kommenttia:

  1. Ihania haaveita! Mun vaatekaappiin sopisi myös pari uutta neuletta. Jokin käytännöllisen mallinen pelkistetty neulemekko olisi ihana näin ekoilla pakkasilla. Sitä voisi sitten asustaa aina mielensä mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo, neulemekot on parhaita <3 Näyttää niin kivoilta saappaiden, nilkkureiden tai maihareiden kanssa.

      Poista