Parasta just nyt

19.10.2017


Ensi viikon Halloween-juhlien suunnittelu. Bileet lähestyy, jippii! Koristeita oon jo jemmaillut lipaston laatikot täyteen, mutta vieläkään en keksi, miksikä itse pukeutua. Juusonkin asu on vielä mietintäasteella. Täytyy myös kirjottaa hirmuisen pitkä kauppalista kaikista ruoista, mitä tehdä, ja suunnitella vähän sitä, että missä vaiheessa kaikki nuo asiat leivotaan ja missä välissä siivotaan. Meitsille nimittäin pärähti työvuoro bilepäivälle, eli lauantaina aikaa on lähinnä vain omalle laittautumiselle.

Muutama vapaapäivä. Tällä viikolla sain nauttia muutamasta vapaapäivästä, joskin mun täytyy myöntää, etten osaa vapaapäivinäkään tällä hetkellä oikein rentoutua, kun aina olisi jotain tehtävää asiaa vähintään kouluun. Opiskelussa yksi rankimmista asioista itselle on ollut hyväksyä se, että tekemättömiä hommia on aina - aina odottaa vähintään essee, raportti tai esitys tekemistään. Parhaani olen kuitenkin yrittänyt, ja tiedostan, että tässä rentoutumisasiassa mun täytyy tehdä tosi paljon itseni kanssa töitä.

Kirjasto. Mulla on vino pino johtajuuden syventävän kurssin kirjoja lainassa, mutta kävinpä myös siellä pitkästä aikaa ihan vaan haahuilemassa ja nappaamassa muutaman kivan oloisen kirjan lainauskoneen kautta kotiin. Kirjastojutuista täytyy kirjoitellakin muuten lisää, oon ihan innostunut niistä taas tänä vuonna!


Tavaran vähentäminen kotona. Ollaan harrastettu Juuson kanssa ahkeraa Konmaritusta alkukesästä asti, ja ollaan valehtelematta vähennetty ainakin 1/3, ellei jopa enemmän, meidän koko tavaramäärästä. Ainoa vaikeus on nyt se, mihin niitä oikein veisi. Astiat on menneet hyvin kaupaksi FB-kirppiksellä, mutta sekalaisia yksittäisiä tavaroita ja keittiövälineitä en jaksaisi sinne välttämättä erikseen naputella. Täytynee selvittää, ottaisiko esim. kierrätyskeskus tuollaisia vastaan.

Essencen meikkien testailu. Ostin Tokmannista testiin muutamat Essencen meikit: ripsarin, poskipunan ja kynsilakan. Täytyy sanoa, että on kyllä ihan pirun edullisia tuotteita, nuo kolme taisivat maksaa yhteensä tyyliin 9 euroa. Tulen kirjoittamaan niistä vielä erillisen postauksen, jos osoittautuvat käytössä hyviksi - haluan testata näitä oikein ajan kanssa!

Kynttilöiden polttaminen. Ihan ykkösjuttu pimenevissä illoissa, ja villasukat jalassa vielä parempaa. Putsasin vanhan kunnon Sarpanevan teräsvadin pölystä ja kasasin sille asetelman erilaisista tuikkukupeista. Teräspinta heijastaa valoa tosi kauniisti, kun huone on muuten pimeänä.


takki H&M
kauluspaita Tiger of Sweden
farkut ASOS Petite
nilkkurit Vagabond
laukku Glitter

Nämä asukuvat meinasivat jäädä postaamatta itsekriittisyyden vuoksi, mutta postasinpa kuitenkin. Oman ilmekavalkaadin lisäksi harmillista näissä oli se, kun en oikein koskaan saa kuviin taltioitua tuon takin oikeaa väriä :( Se on yksi lempitakeistani, ja väriltään ihan hirmuisen kaunis vihreä, mutta näyttää kuvissa lähes poikkeuksetta ruskealta. Lopulliseen väriin kuvissa vaikuttaa myös teidän jokaisen tietokoneen asetukset, joten loppupeleissä värin Photoshopillakaan korjaaminen ei auttaisi mitään. Eli tällä mennään!

Mikä on Parasta Just Nyt sun elämässä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti