I LOVE ME 2017

20.10.2017


Tänä vuonna tuli korkattua I love me -messut jo ihka ensimmäisenä päivänä ja täytyy todeta, että se oli oikea ratkaisu! Oon edellisinä vuosina käynyt tapahtumassa vasta sunnuntaina, jolloin osa näytteilleasettajista on jo purkanut ständinsä tai ainakin aloittaa purun jo messujen aikana, ja tavara ja koot on vähissä vähän kaikesta. Tänään iskettiin äitini kanssa paikalle jo heti kymmenen jälkeen, ja vitsit, että oli vaan ihan kertakaikkiaan ihana päivä.

Ostin messuilta vuoden varaston D-vitamiinia, ajattelin nyt kokeilla, jos se auttaisi tähän jäätävään väsymykseen, josta oon kärsinyt jo jonkin aikaa huolimatta siitä, paljonko vuorokaudessa nukun. Toivotaan parasta, ja ainakin noi vitskut oli tosi edullisessa tarjouksessa! Ostoskoriin päätyi myös Changen alusvaatteita ja Organic Shopin kuorintavoiteita ja äitille noita body mousseja.


Messuilla jäin toivomaan joiltain ständeiltä vähän parempia tarjouksia. Esimerkiksi NYXin pisteellä moni tuote maksoi tasan saman verran kuin Sokoksella tai Stockmannilla, mikä oli vähän tylsää. Tosiaalta, NYX on tällä hetkellä sellaisessa asemassa, ettei tarjouksia varmaan edes tarvita, eikä niiden puuttuminen myyntiä heilauta.

En tiedä miten te toimitte, mutta messuilla ainakin meikäläinen mielellään etsii uusia, kiinnostavia tuotteita kokeiluun, mutten viitsisi niistä ihan täyttä hintaa maksaa, jos tuote ei sitten sovikaan itselle - yhtä suurella todennäköisyydellä niistä saattaa tulla myöhemmin isoja lemppareita, joita ostan normaalihintaisena jopa kymmeniä kappaleita - koskaan ei voi tietää, mutta se tarjous voi vaikuttaa siihen, lähdenkö alunperinkään testaamaan tuotetta. :)


Yllä kuvassa näkyvä Vitun hyvä kahvi tuoksui aivan taivaalliselta, mutten viitsinyt ostaa, koska kahviahan meikäläinen ei juo. Mielessä kävi kyllä vaihtoehto hankkia se vaan huonetuoksuksi ;)


Kaiken kaikkiaan messut oli tosi ihanat tänä vuonna, ja erityisesti innostuttiin äitini kanssa myös Valion pisteestä, jossa sai käydä tekemässä kehonkoostumusmittauksen. Itselle tuli ihan jäätävät tulokset, mutta ainakin ne toimii motivaattorina... Täytynee alkaa kantaa omia tuloksia lompakossa mukana, ja aina sipsihyllyllä vilkaista sitä omaa rasvaprosenttia ennen kuin tekee ostopäätöstä :D

Mikä fiilis teille jäi messuista? :)

Kiitos vielä Messukeskukselle minun bloggaajalipustani!

2 kommenttia:

  1. Olitte sitten aika samoihin aikoihin liikenteessä! Tosi hyvä fiilis jäi messuista, mukaan tarttui mm. Vero Modan pisteeltä ihanan lämmin kaulaliina talveksi ja eteerinen öljy Nurmelta (ja lisää Batistea varastoon!). Lähinnä tuli osteltua semmoisia asioita joita olen miettinytkin tarvitsevani. Jeffree Star -hype veti vähän hämmentyneeksi :D Kiitos vielä messulipuista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kuulostaa ihanalta! Ja batiste <3 Joo sama, olin kokonaan etukäteen missannut tuon Jeffree Starin saapumisen, mutta pian siitä ruuhkasta arvelin, että pakko hänen on itsensä olla varmaan paikalla :D

      Poista