Halloweenin valmistelua

27.10.2017

Tällä hetkellä istun meidän lattialla, ihan intopiukeena keskellä halloweenkoristeita. Ympäriltä löytyy mm. ilmapalloja, köynnöksiä, serpentiiniä, lepakoita ja irtoraajoja. Huomenna siis vihdoin vietetään meidän vuosittaisia halloweenpippaloita! Mulla on huomenna vähän ikävästi alkuiltaan asti kestävä työvuoro, joten joudutaan siivoamaan, koristelemaan ja leipomaan suurimmaksi osaksi jo tänään. Onneksi puoliksi suunniteltu on jo valmiiksi tehty :)


Iskin äsken lepakot seinään ja puhkuin astmakeuhkoillani suuria seittipalloja kymmenen kappaletta, hehee! Nyt odottelen Juusoa töistä avustamaan mua kaikissa muissa, lähinnä kiipeilyä vaativissa koristeissa, koska jos yritän tehdä sitä yksin niin mun tuurilla rojahdan kyllä tikkailta alas niin että napsahtaa :D Ilta menee varmasti lupsakasti myös leipoessa, onneksi palkintona odottaa iltasauna ja tietty huomenna edessä oleva ihana ilta kavereiden kanssa.

Koska Suomen sää ei ole ollut suotuisa asukuvien kuvaamiselle, on postauksiin tullut vähän taukoa - mulla on monta kiintoisaa tekstiä kirjoitettuna mutta ilman kuvia :( Toivotaan, että ensi viikolla päästäisiin kuvaamaan. Sunnuntaina tai alkuviikosta on luvassa kuitenkin vielä lisää halloween-juttuja, joten tämän kauhujuhlan fanit, stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Ihania nuo lepakot! Innolla jään odottelemaan vielä lisää halloween asiaa. Mulla ei tule kotia koristeltua mitenkään, mutta ihana ystävä toi eilen mulle Lontoosta halloweenhyvää! Niin söpöjä juttuja että en tiedä koska ne raaskii syödä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mäkin ihastuin niihin ihan täpöllä, kun niistä lankeaa noi hienot varjot seinään! Oii nam, kuulostaa hyvältä :) Ehkä voit säästää osan koristeiksi ja syödä osan? ;)

      Poista