Halloween 2017

30.10.2017

Meidän osalta tämän vuoden halloween tuli, oli ja meni, mutta moni varmasti vielä viettää sitä tällä viikolla, kuun vaihteen sattuessa tänä vuonna keskelle viikkoa. Koska olin lauantaina töissä, en onnistunut tänäkään vuonna kuvaamaan meidän leipomuksia ennen vieraiden saapumista, vaikka kuinka se oli mielessä... Damn! Kovasti aion kuitenkin ainakin samaa kakkua leipoa uudelleen, muulloinkin kuin halloweenina, joten tsemppaan kuvien kanssa sitten ensi kerralla.

Muutamat kuvat ehdin kuitenkin napata osasta meidän koristeista lauantaiaamupäivällä ennen töihin lähtöä! Koristeltiin asunto siis jo perjantaina tuon mun työvuoron vuoksi. Kuvissa ei näy kaikki, sillä seittiä, pikkukoristeita, irtoraajoja ja eristysnauhaa tuli ripoteltua vähän sinne tänne, kylppäriä myöten. Tässä kuitenkin pieniä maistiaisia siitä, millaisilla koristeilla mentiin nämä pippalot, jos joku vaikka tarvitsee ideoita vielä tälle viikolle :)


Keltamusta eristysnauha on vuodesta toiseen mun ehdoton lemppari, ah! Niin helppo ja edullinen efekti. Oven päällä keikkuva verkkopaita kuului Juuson asuun, hän pukeutui tänä vuonna Uuno Turhapuroksi :D Verkkopaita on Varustelekasta, ja värjättiin sitä tollaiseksi tunkkaiseksi vielä erilaisilla teepusseilla ja tehtiin reikiä saksilla. Housut on Fidasta ja henkselit H&M:ltä, hammasväri Punanaamiosta. Tein sängen, kulmakarvat ja yleisesti tuhnuisen ilmeen Juuson kasvoille tummilla luomiväreillä...

Tässä vielä Juuson paras Uuno-pose, mitä mieltä olette yhdennäköisyydestä? :D


Mä yritin pukeutua Elisabethiksi, mutta en saanut tätä omaa reuhkaa taipumaan sitten kuitenkaan polkalle, enkä halunnut käyttää peruukkia, joten jäin kiireessä ihan täysin ilman naamiaisasua. Täytyy ensi vuonna korjata tilanne sitten 200% panostuksella!


Yllä olevan kuvan nappasin siinä vaiheessa, kun kaikki leipomukset, guacamole ja booli oli vielä jääkaapissa, mutta halusin esitellä nämä mahtavat Tigerista löytyneet poppari- ja hauta-arkkuboksit. Superkivoja ja edullisia elementtejä, joita on varmaan tälläkin viikolle Tigerissa vielä myynnissä, jos joku ihastui :) Paketissa tuli useampia, jolloin tää oli kiva keino lajitella pienempiä sipsi- ja karkkipurkillisia ympäri kämppää eikä niin, että niitä on saatavilla vain tietyllä pöydällä.

Tällainen oli meidän Halloween 2017!

4 kommenttia:

 1. Vitsit miten kivannäköistä! Olis niin siistiä järkätä itekin jotkut tollaset hauskat teemajuhlat :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Suosittelen, niitä on aina superhauskaa suunnitella! :D

   Poista
 2. Voi vitsi miten kivan näköiset koristelut! Varsinkin eka ja vika kuva ihastuttaa kovasti. Söpöjä nuo (marenki?)haamut. Harmi ettei kattausta tullut kuvailtua enempää, mutta ehkä ensi vuonna sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo, haamut oli marenkia :) Vähän rumasti halkesivat uunissa, mutta onneks halkeamat meni tosi systemaattisesti samaan kohtaan eli ne näyttää suulta :D

   Poista