Yllätysjuhlat ystävälle

24.9.2017


Vitsit, mikä viikonloppu! Olin eilen leppoisat 3,5 tuntia töissä, minkä jälkeen suunnattiin Tapiolaan järjestämään tällä viikolla 30 vuotta täyttäneelle ystävälleni yllätyssynttärit. Aloite tuli ystäväni kihlatulta, ja saatiin kyllä ihan äärettömän hauskat ja hienot kemut porukalla pystyyn! Ihan paras idea, voi että.

Alkuperäinen suunnitelma oli pitää juhlat meidän talon kattoterassilla ja saunatilassa, mutta suunnitelmiin tulikin käänne, kun tämä juhlittu ystäväni ja kihlattunsa ostivat tällä viikolla ihka oman asunnon. Päädyttiin muuttamaan suunnitelmia ja pitämään bileet tyhjässä asunnossa, johon raijattiin muutama iso pumpattava patja, pöytätasoja, videotykki, jäätävät määrät ruokaa ja juomaa, ilmapalloja, koristeita ja tietysti itsemme. Ja tämä kaikki synttärisankarin nenän alla ilman, että hän aavisti yhtikäs mitään ;)


Ystäväni ilme, kun hän astui tyhjäksi luulemaansa asuntoon, oli korvaamaton! ♥


Ilta oli kyllä yksi hauskimmista pitkään aikaan, ja hei, tätä tekstiä kirjoittaa sitten muuten skumppa bong -voittaja vuodelta 2017! Otettiin kunnon turnaus arvotuin parein, ja oltiin parini kanssa aivan loistotiimi - 3/3 pelistä tuli voitto kotiin. Oon koko elämäni etsinyt sitä urheilulajia, jossa olisin hyvä, ja se taisi vihdoin löytyä :D Ja mitä vähemmän osumia päästää omiin kuppeihin, sitä parempana sihti itsellä pysyy...


Tänään olen tehnyt pienen hetken töitä ja kirjoittanut yhden ruotsin esseen, minkä jälkeen lähdettiin kävelylle Hietsuun ja Citymarkettiin mammuttimarkkinoille, jiihaa! Rakastan kaikenlaisia tarjoustonkimisia, mutta osaan onneksi myös olla ostamatta hirveästi mitään turhaa. Vähän kyllä kieltämättä petyin Mammuttimarkkinoiden valikoimaan ja ylipäätään fiilikseen, tosin ehkä eivät jaksa enää sunnuntaina panostaa niin kovasti.

En tiedä, kun en ennen ole käynyt... Mun kokemukset on enemmän Hullareilta ja Sokkarin 3+1-päiviltä. Kivaa muuten, kun nekin on taas kohta edessä! Periaatteessa en pidä isoista väkijoukoista, mutta jostain syystä Hullarit sun muut eivät mua ahdista tippaakaan. :D Valikoiva mieli.


takki H&M
kimono-bleiseri BikBok
haalari Glamorous
korkokengät Vagabond
laukku Esprit

Päälle pippaloihin heitin mun vakio-juhlavarustuksen, eli hopeisen Glamorousin haalarin, mustan kimonoviitan ja Vagabondin korkokengät. Noi korkkarit on aina olleet mun varmat vakiot, mutta ilmeisesti lättäkengissä vietetyn kesän jälkeen jalat tarvii taas pientä korkotreeniä, sen verran nopeasti kipeytyivät päkiät, vaikka kengät oli jalassa vain ulkona kävellyt matkat. Täytyy siis ottaa kunnon treeniä ennen pikkujoulukautta!

Iloista sunnuntai-iltaa ihan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti