Uusi alku

17.9.2017

Syksyssä on aina jotain uuden alun tuntua. Lapsena ja nuorena se merkitsi aina uuden eskari-, peruskoulu- tai lukiovuoden alkua, uusia kavereita, uusia oppeja ja useimmiten myös uutta syysvaatekertaa, kun kesän aikana oli taas venähdetty pituutta. Syksyllä myös luonto lähtee uusiutumaan kuvankauniin ruskan ja lehtien putoilun myötä. Tämä syksy tuo tullessaan paitsi uuden (ja toivottavasti viimeisen) kouluvuoden, myös uuden alun bloggaajana.

Muutama mahdollisesti tänne eksynyt vanha lukija saattaa olla lukenut aikaisempia blogejani, joita kertyi 8 blogivuoden aikana kolme kappaletta. Bloggaaminen harrastuksena on ollut elämässä läsnä sieltä teinivuosista asti, muuttanut muotoaan minun mukanani, ja välillä on ollut vain pakko kuopata vanhoja tekstejä ja aloittaa alusta - sen verran suurta myötähäpeää aiheuttavat ainakin vuoden 2009 tekstit. :D Samalla onneksi myös naurattaa, että oonpas ollut hassu nuori tyttö.


Joka tapauksessa, tässä sitä taas ollaan. Uuden blogin äärellä, kirjoittamassa sitä ihka ensimmäistä ja kaikista vaikeinta postausta. Tällä kertaa annoin itselleni pitkän tauon miettiä, mistä haluan kirjoittaa ja mitä jakaa. Ajatukset omassa päässä on selkeytyneet huimasti, enkä aio tällä kertaa ottaa blogista minkäänlaisia paineita, vaikka rakkaaseen harrastukseen haluankin tosissani panostaa.

Toivon kovasti, että myös jotkut rakkaista vanhoista lukijoistani löytävät myös tänne uuden blogin puolelle, että saadaan jatkaa taas sitä ihanaa vuorovaikutusta, jota meillä oli. Ja synnyttää tottakai myös uutta!

Lyhyesti minusta, vaikka lisää on varmasti tulossa:

 Asustelen eteläisessä Helsingissä rakkaan aviomieheni Juuson kanssa, olemme alunperin kumpikin kotoisin Mikkelistä, ja asuimme myös Tampereella

♥ Minä olen lisäksi asunut vuoden Lontoossa, ja Juuso puoli vuotta Balilla

 Rakastan matkustamista, ja se on vuokranmaksun jälkeen se kaikista suurin rahareikäni...

 Opiskelen kulttuurituottajaksi, ja toivon mukaan nyt starttasi se viimeinen vuosi! 70 opintopistettä vielä puuttuu, mutta tästä se lähtee :D

 Tykkään valokuvata ihmisiä, ja pieni 1v 2kk kummityttöni on yksi suosikkikohteistani

 Somekanavista suurin lempparini on Instagram!

 Mulla on tällä hetkellä koulun ohella kaksi työpaikkaa, jotta arki ei ainakaan käy liian leppoisaksi!

4 kommenttia:

  1. Oon aina välillä katsonut netistä pidätkö vielä blogia. Siitä on jo useampi vuosi kun aloitin lukemaan sun blogia. Jokin siinä on ihastuttanut niin että vaikka on taukoa ollut ja nimi vaihtunut blogilla silti olen salaa toivonut että löydät vielä inspiraation jatkaa. Ihanaa oli taas löytää tänne. Ja nii paljon luettavaa<3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä Ella, miten ihana kommentti! Toit niin paljon aurinkoa mun päivään, kiitos siitä. <3 Ihan parasta, että löysit tänne, tervetuloa!

      Poista